Eski Bakan Nihat Ergün, “AK Parti bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkardı”

Eski Bakan Nihat Ergün (3)
Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’a geldi. 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından son derece önemli olduğuna dikkati çeken Ergün, güven ve istikrarın devam etmesi için AK Parti’nin sandıklardan güçlü çıkması gerektiğini söyledi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Grand Plaza’da İskenderunlularla bir araya geldi. Buradaki toplantıya Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
İlk olarak konuşma kürsüsüne gelen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ülkenin daha hızlı ilerlemesi için AK Parti’nin bu seçimlerden güçlü çıkması gerektiğini belirtti. Milletvekili Karasayar, İskenderun’unda Allah’ın izniyle 31 Mart’ta AK Belediyecilik ile buluşacağını belirtti.
Eski Bakan Nihat Ergün (2)
TÜRKİYE’NİN GÜÇLÜ OLMASINI İSTEMEYENLER VAR
Daha sonra konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün ise, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile karanlıktan aydınlığa çıktığını belirtti. AK Parti iktidarından önce Türkiye’de işçinin, memurun maaşının verilemediğini belirten Ergün, “Çünkü toplanan paraların yüzde 85’i faize gidiyordu. Hükümetler personeli maaşını vermek için bankalardan faiziyle para çekiyordu. Çok şükür ki; 2001’de AK Parti iktidarı bu ülkenin başına geldi de o karanlık günler de geride kaldı. Fakat Türkiye’nin ilerlemesini görenler maalesef bunu hazmedemedi. Sürekli engeller çıkarmaya başladılar. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta sandıklardan AK Parti zaferi çıkınca, ayarı bozulan yerlere bizler ayarı vereceğiz. Yeter ki; siz bize sahip çıkın” diye konuştu.

İSKENDERUN COĞRAFİK GÜZELLİĞİYLE İNSANLARI KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR
Kendisini Kocaeli’ni olduğunu İskenderun’u da coğrafik yapısıyla Kocaeli’ne benzettiğini ifade eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Hatay Büyükşehir olması nedeniyle en önemli yerleşim merkezlerimizden biri olan İskenderun’un AK Belediyecilik hizmetleriyle daha da gelişip kalkınacağını kaydetti.
Eski Bakan Nihat Ergün (6)
İSKENDERUN’A HAK ETTİĞİ TÜM HİZMETLERİ GETİRECEĞİZ
Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, Hatay’a gelecek hizmetlerden bahsetti. İskenderun’un elinde büyük zenginlik ve potansiyel olduğuna dikkati çeken Ergin, “Fakat ne yazık ki; yıllardır bu potansiyel kazanıma dönüşemedi. Deniz bize baktı, biz denize baktık, dağ bize baktı, biz dağa baktık. İnşallah Hatay Büyükşehir ve İskenderun’u AK Parti ile birleştirdiğimizde göreceksiniz ki, bütün hizmetleri İskenderun’a getireceğiz” dedi.
Eski Bakan Nihat Ergün (1)

Önceki İçerikMHP günde iki miting ile projelerini halka aktarıyor
Sonraki İçerikEsentepe Mahallesi AK Parti’yi bağrına bastı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.