Esentepe Mahallesi AK Parti’yi bağrına bastı

AK Parti Esentepe (1)
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nı 30 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Esentepe Mahallesi’nde düzenlediği açık hava mitingi yoğun katılımla gerçekleşti. Mitinge katılarak halka hitap eden AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun’un hak ettiği tüm hizmetleri 30 Mart seçimlerinde AK Belediyecilik ile alacağını söyledi.
AK Parti’nin mahalle mitingleri tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katılan mahalle halkı ellerinde bayraklarla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e büyük sevgi gösterisinde bulundular.
Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde ilk olarak halka hitap eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, 30 Mart’ta İskenderun’un makus talihini yenerek, iktidarla buluşacağın söyledi. İktidarla İskenderun’un el ele verdiğinde önünde kimsenin duramayacağını belirten Dingil, projelerinden de bahsederek, abone başına 524 TL olan su parasını göreve geldiğinde 100 TL’ye düşüreceğini belirtti. Yıllardır bu kentin TOKİ ile buluşamadığını kaydeden AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 4500 kişilik TOKİ konutlarının inşaatına çok kısa bir süre sonra başlanacağını müjdeledi.
Daha sonra konuşan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, İskenderun ve Hatay Büyükşehir’in el ele vermesiyle hizmetlerin çığ gibi geleceğini belirtti. AK Parti ile bu ülkenin çok yol kat ettiğini ifade eden Ergin, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin sandıktan zaferle çıkmasıyla hizmetlerinde beraberinde geleceğini söyledi.
AK Parti Esentepe

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.