Denizciler’de tarihi miting; ‘Düğünümüze bekliyoruz!’

ak denizciler11
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ile birlikte Denizciler Beldesi seçim bürosu önünde düzenlenen mahalle mitingine katılarak, Denizciler Beldesi sakinleri ile bir araya geldi.
Denizciler Beldesi seçim bürosu önünde düzenlenen mitinge AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye Meclis üyesi adayları ile 7 bin’i aşkın AK Partiye gönül veren insanlar katılım gösterdi.

DENİZCİLER ‘AK PARTİ’ DEDİ
Mitingde açılış konuşmasını İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil yaptı. Başkan adayı Seyfi Dingil, 30 Mart yerel seçimler öncesinde İskenderun İlçesinin makus talihinin değişmesi yolunda önemli adımların atılması gerektiğini belirterek, “İskenderun İlçemizin var olan güzelliklerini ortaya çıkarmak İskenderun sakinlerinin emrine sunmak, kalkınma yönünde yol almak, modern bir kente sahip olmak için belediye başkanlığına talibim. Sizlerin vereceği güç ve destek ile İskenderun İlçemiz ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını AK Partiye kazandırmamız gerekiyor” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’a geleceğini belirterek, “Cumartesi günü düğünümüz var. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Hatay’a gelecek ve Antakya’da halkımıza hitap edecek. Herkes davetlidir” dedi.
Denizciler Beldesi seçim bürosu önünde düzenlenen mitingde coşku hakimdi. Havai fişeklerin atıldığı alanda gökyüzü adeta renkten renge büründü. Sevinç çığlıklarının hakim olduğu mitingde katılımcılar, Ergin ve Dingil lehinde tezahüratta bulundu. Miting alanı “Başkan Ergin, Başkan Dingil” sesleri ile inledi.
ak denizciler9
‘ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR GELECEK’
İskenderun İlçesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili hizmet anlayışı ile yönetilmesi halinde çok büyük değişikliklerin, atılımların yapılacağını hatırlatan Ergin, “İskenderun’a Allah her türlü güzellikleri vermiş. Ancak bu güzellikleri İskenderun Halkının hizmetine sunacak imkan sağlanmamış. Yerel anlamda çok kötü bir yönetim sergilenen İskenderun İlçesi, AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanması halinde büyükşehir belediyesi ve merkezi idareden alacağı destek ile çok büyük yatırımlarla kısa vade de tanışma imkanına sahip olacak” dedi.
Proje aşamasında bulunan yatırımların Büyükşehir Belediyesi imkanları ile yapılması halinde 50-60 senenin gerektiğini ifade eden Ergin, “Bizim ne o kadar zamanımız nede bir o kadar sabrımız var. İskenderun, Hatay ve Ankara aynı çizgide olursa yapılacak olan protokoller ile İskenderun İlçemiz dünya üzerinde parmakla gösterilecek bir kent olacaktır” dedi. Konuşmaların ardından Sadullah Ergin ve Seyfi Dingil, mitinge katılanlara karanfil dağıttı.
ak denizciler10

Önceki İçerikKaymakam Aydın, Endüstri Meslek Lisesi’nde incelemede bulundu
Sonraki İçerikKaymakam Özyiğit, ‘Nevruz baharı, bolluk ve bereketi müjdeler’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.