BELEN’DE AİLE EĞİTİMİ VE İLETİŞİMİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

aile egitim
Ülkemizde; sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Aile Eğitim Programı kapsamında, Uzman Hemşire Ayşe Polat tarafından Belen Kaymakamlık konferans salonunda sağlıklı bir evlilik ve evlilikte yaşanan çatışmalara sebep olan faktörler ile çözüm yolları konulu seminer düzenlendi.
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın desteğinde düzenlenmesi sağlanan seminerde; ailede huzursuzluğun olabileceği, önemli olan sıkıntının farkına varabilmek yaşanan duyguları hissedebilmek, evdeki bireylerin kızgın, öfkeli vb. şekilde davrandığını anlayabilmek ve tüm yaşanan olayları olumluya çevirebilmek için çaba gösterilmesi gerektiği hususları vurgulandı. Seminerde ayrıca, sağlıklı bir iletişime sahip olan eşlerin yetiştirdiği çocukların da fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı olacağı ve sağlıklı nesiller yetiştireceği hususlarına dikkat çekildi.
Kaymakam Aydın, Belen’de ailelere yönelik düzenlenen seminere katkılarından dolayı Uzman Hemşire Ayşe Polat’a ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek ailelere yönelik bu çalışmalara her zaman destek olunacağı ifade etti.

Önceki İçerikNe anketmiş ama..!
Sonraki İçerikKaraağaç halkı altyapı istedi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.