Akçay evladına sahip çıktı!

seyfi manset
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’da yaptıkları seçim çalışmaları kapsamında Akçay’da düzenlenen mitinglerde katılarak İskenderunlu vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i bağrına basan Akçay halkında büyük bir coşku vardı. “Sen bizim evladımızsın. Sen neredeysen biz oradayız’ sloganlarının atıldığı meydanda, oldukça duygulanan Seyfi Dingil, ‘Bugün bizim bayramımız’ sözleriyle Akçay halkıyla kucaklaştı.

‘ANKET GÖRMEK İSTEYEN AKÇAY’A GELSİN’
Sevgi gösterilerinin dinmediği mitingte, havai fişekler geceyi aydınlattı. Seyfi Dingil’le gönül birlikteliğinde bulunan Akçay halkı, ’Sandıkta rekor kıracağız’ diye haykırdı.. Seyfi Dingil ise konuşmasında “Mitingin ilkine doğduğum Akçay’da başladım. Sizler ne istiyorsanız, bizler vereceğiz. Projelerimiz hazır, gün sayıyoruz. Bugün bizim bayramımız. İskenderun, Sayın Sadullah Ergin başkanımız ve iktitarla birlikte hizmete doyacak. Ortalığı anketlerle karıştırmak isteyen çevrelere aldanmayın. Bugün onlara en güzel cevabı verdiniz. Anket görmek isteyen Akçay’a gelsin. Şişirme anketlere karnımız tok. İskenderun’da herkesle kucaklaşıp, hizmetlere odaklanacağız” dedi..
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ise, alandaki kalabalığa seslenerek, 30 Mart tarihinde gümbür gümbür geldiklerini söyledi. Ergin, “Sayın Başbakan Hatay’a geliyor. Eğer bu tabloyu görseydi, inanın Akçay’a gelirdi. Muhteşemsiniz” dedi.

‘BU ORUCA SON VERİYORUZ’
İskenderun İlçesine bağlı Akçay, Denizciler’de Fatih ve Şirinyurt Mahalleleri, Akarca Köyü Kulular Mahallesi ve Çırtıman köyünde çevre sakinleri ile buluşan Ergin, “Allah’ın izni ile İskenderun, Hatay ve Ankara aynı istikamete gelecek” dedi. İskenderun sakinlerinin bugüne kadar oruç tuttuğunu belirten Ergin, “Hoca ezanı okudu. Bu oruca artık son veriyoruz. Bayram geldi” dedi.
İskenderun İlçesi’nin doğal güzellikler ile kuşatıldığını kaydeden Ergin, “Bu güzellikleri işlemek ve İskenderun’u yaşanabilir, modern kent haline dönüştürmek Allah’ın izni ile bize nasip olacaktır. İskenderun İlçesinde AK Partili bir belediye başkanının görev yapma sırası geldi. İskenderun İlçe sakinlerine hizmet veren AK Parti iktidarıdır. İskenderun İlçesinin içme suyu hattı, su arıtma tesisi, İskenderun-Arsuz duble karayolu, Hatay’ın en büyük adliye sarayı gibi yatırımları belediye yapmadı biz yaptık. İskenderun daha fazlasını hak ediyor. Bunun için sağduyulu herkes AK Parti çatısı altında buluşmalıdır. İskenderun İlçesi’nin gelişimi ve büyük imkanlara kavuşması, sizlerin bizlere vereceği görev ile 30 Mart’tan sonra olacaktır” dedi.
Mitinge, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda Akçay halkı katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.