İDÇspor’un yeni adı ‘Körfez İskenderunspor’ oldu

iskenderunspor2
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden, İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü olağanüstü kongresi, Çelik-İş Sendikası konferans salonunda yapıldı. Kongre sonucunda takımın ismi “Körfez İskenderunspor” olarak değiştirildi. İDÇ Spor Kulüp Başkanlığı’na ise Kazım Aydın seçildi.
Kongre sonrası bir konuşma yapan İDÇspor Kulübü Onursal Başkanı Cengiz Gül “Uzun bir süredir kulübün isminin değiştirilmesini ve güzide takımımızı şehrin takımı yapmayı hedefliyorduk. İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla isim ve görev değişikliği bugüne kısmet oldu. Ben bundan sonrada takımımızı desteklemeye devam edeceğim. Kulübümüzün hiçbir geliri olmamasına rağmen, şu ana kadar bu işi üstlendim. Hepimizin tanıdığı isimlerden olan Sayın Mehmet Dönen, Sayın Seyfi Dingil ve Sayın Nuri Üysen’i kulübümüze üye yaptık. Diğer işadamlarımızı da önümüzdeki günlerde kulübümüze üye yapmaya devam edeceğiz. İleri ki safhalarda da bu değerli iş adamlarımızın yönetime girmelerini beklemekteyiz. Yapılan kongrede ‘Körfez İskenderunspor ’olarak değiştirilmiştir. Yeni yönetim ve kulübün yeni ismi hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.
Öte yandan yapılan seçimler sonucu Körfez İskenderun Spor Kulübü’nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Kazım Aydın, Ersin Coşan, Ayhan Kara, Aykut Şıralı, Fuat Kurtça, Metin Korkmaz, Enver Bukağıkıran, Gökhan Demir; M. Cihan Önal, Bekir Yardımcı, Sedat Aktay, Zeynel Abidin Görgen, Hüsnü Emen, Deniz Cangüder ile Adem Aslan.
iskenderunspor

Önceki İçerikPayas halkı Bekir Altan’a vefa borcunu ödüyor!
Sonraki İçerikBaşkan Altan’dan, Seyfi Dingil’e tam destek
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.