Trafiğin yoğunlaştığı saatlerde kamyon ve çekici girişi yasak!

kaymakam trafik1
İskenderun İlçe Trafik Komisyonu, Kaymakam H.Hasan Özyiğit başkanlığında bir araya gelerek, kentin trafik düzeni ile ilgili bazı konular değerlendirildi.
Kaymakamlık Salonu’ndaki toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Arlı, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Mustafa Bağ, Trafik Tescil ve Denetleme Komiser Yardımcısı Murat Küçük, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Özgün Bilge, Trafik Tim Komutanı Başçavuş Aydın Pişkin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Erol Akın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen katıldı.
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, kentte trafik düzenini sağlayan unsurları tek tek gözden geçirdikten sonra, gündemdeki konular ve çeşitli trafik sorunları değerlendirilerek karara bağlandı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
İskenderun’da da trafik tedbirleri açısından önem arz eden “Kamyonların Giriş-Çıkışı” ile ilgili hususlarda yeni bir düzenleme getirilerek; fatura ve irsaliyesi mevcut kamyon ile çekicilerin ilçe merkezine 09:00/11:00, 19:00/07:00 saatleri arasında girerek dağıtım yapabileceği, trafiğin yoğunlaştığı diğer saat dilimlerinde ise kamyon ve çekici girişinin kesinlikle yasaklanacağı, Mobese merkezinden de takip edilmek suretiyle saat kısıtlamalarına uymayan araçların tespit edilerek anında müdahale edileceği ve cezai işlem uygulanacağı kararlaştırıldı.
İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan kararlar, İl Trafik Komisyonuna gönderilmiş olup, İl Trafik Komisyonunca onaylamasına müteakip uygulamaya geçecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.