İskenderunlu Kuaför Gökhan Hamarat’a plaket!

plaket3
Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi’nin İskenderun’da düzenlediği etkinliklere katkı sunan Gökhan Hamarat’a, Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer plaket takdim etti.Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı ve tüm illerdeki Şube başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen gecede İskenderun Kuaförleri büyüleyici bir saç defilesi düzenledi.
İSSOS Otel’de düzenlenen gecede kuaförlerin sergilediği Yüksek Fantezi, Gece Topuz ve dünyaca ünlü makyajcı Deniz Hamarat’ın porselen makyaj şovları izleyenleri büyüledi.
Mankenlerin tanıtım yaptığı stantta ayrıca saç kesim modelleri, bakım ve topuz gösterisi de vardı.
Yurt dışında yedi kez üst üste uluslararası birincilik ödülleri alan Gökhan Hamarat’ın kadınların saçları üzerinde hamaratlığını konuşturduğu gösteriye Hakan Yılmaz ile Deniz, İmer Köybaşı da gece topuz gösterisi ile etkinliğe renk kattılar.
Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Yönetimi ile birlikte Başkan Canan Gencer, Hamarat Kuaför sahibi Gökhan Hamarat’ı işyerinde ziyaret ederek, geceye verdiği katkıdan dolayı plaket takdim etti. Başkan Gencer, “Birlik genel başkanımız ve tüm illerdeki şube başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz gecede, büyüleyici bir saç defilesi düzenlediğiniz için sizlere yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Bu emeğinizin karşılığı değil ama bu plaketi gecemize ayrı bir renk kattığınız için veriyoruz” dedi.
Gösterisini beğenilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökhan Hamarat, “Belki sizin dediğiniz gibi maddi bir değeri olmayabilir ama benim için manevi değeri çok yüksek bir ödül oldu” dedi.
plaket1
Gökhan Hamarat ayrıca bayanlara uyarılarda bulunarak, ‘Son zamanlarda bayanların rağbet gösterdiği keratin konusunda bayanların dikkatli olması gerekiyor, saçlarını düzeleştireceğim’ diyerek saçlarına zarar vermesinler. Piyasada insanların sağlığına ve saçına zarar veren keratin bulunmaktadır. Ben sağlık bakanlığı onaylı ve faturalı olmayan hiçbir ürünü kullanmıyorum. Amerika’da bulunan Hair Color Research Group firmasının ürettiği sağlık ve güven misyonu ile ortaya çıkan, naturel ve insan sağlığına zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi içermeyen La-Brasiliana ürünlerini kullanıyoruz. La-Brasiliana ürünleri, saçın temel yapı taşı olan keratin hammaddesinden oluşmaktadır. Saç telleri stres, vitamin eksikliği, boya, perma, kimyasallar, deniz suyu, güneş, toz gibi etkenlerden dolayı zarar görüp, yapısında bulunan keratin koruyucu tabakası kaybolmakta ve saç yapısı deforme olmaktadır. La-Brasilina Keratin ile tüm bu etkenlerin saç tellerine vermiş olduğu zararı ortadan kaldırmak mümkün olduğu gibi aynı zamanda çok daha bakımlı saçlara sahip olmak mümkündür. La-Brasiliana ürünleri saçı rahatlatan keratin, kolajen, argan yağı ve soya proteini ile formüle edilmiştir. La-Brasilina saç bakım ürünleri Dünya Sağlık Örgütünün onay verdiği üründür. Bayanların saçlarına keratin yaptırmadan önce keratinin şişesini görsünler ve ismini internetten incelesinler. Kuaförlerinden ürünün sağlık bakanlığı onayını istesinler. Bizim kullandığımız ürün saçları düzleştirdiği gibi yıpranmış saçlarıda kesinlikle düzeltip bakımlı hale getiriyor’ diyerek uyarılarda bulundu.
İSSOS Otel’de düzenlenen etkinlikte sergilediği Yüksek Fantezi, Gece Topuzu ile geceye renk katan Hakan Kuaför sahibi Hakan Yılmaz; ‘28 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında Antalyada 5. Yıldızlı otelde düzenlenecek Uluslararası Avrasya Saç ve Güzellik Festivaline tüm kuaförleri davet etti. New York Kozmetik Firması ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinlikte eğitimler, eğlenceler, şovlar, yarışmalar, ödüller, sosyal etkinlikler yani doyumsuz tatil keyfi meslektaşlarımın kaçırmamasını tavsiye ediyorum’ diyerek düzenlenecek etkinliğe meslektaşlarını davet etti.

Önceki İçerikAlevi Kültürünü Araştırma Merkezi’ne bir imza da Vayısoğlu attı
Sonraki İçerikTrafiğin yoğunlaştığı saatlerde kamyon ve çekici girişi yasak!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.