Başkan Civelek Özel İkem Koleji’ni ziyaret etti

ikem
Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Özel İkem Kolejini ziyaret etti.
Ziyarette, Özel İkem Koleji kurucusu ve Genel Müdürü Levent H.Yılmaz, Anadolu Lisesi Müdürü Ali Hikmet Türkmen, Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel İkem Koleji Kurucusu Levent H.Yılmaz, “Belediye Başkanımızın bugüne kadar ki yapmış olduğu çalışmaları hepimiz biliyoruz. İnşallah bundan sonra da Başkanımız istediği hedefleri yakalar ise İskenderun’a hizmet etmek için bizlerle birlikte bu yolda devam edecek. Ben şahsım olarak kendisine sonsuz başarılar diliyorum. Başkanımızın yaptıklarını bundan sonra yapacaklarını yorumlayacak kadar hepimiz eğitimliyiz. Her şeyden önce dürüst insanlara ihtiyaç var. O konuda hiç kimsenin şüphesi yok. Başkanımızın bugüne kadar izlediği yol zaten hepimizin izlediği yoldur. Doğru işler yapıldı, yanlış işlerin yanında durulmadı. Başkanımızı bilen bir insanım. Başkanımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
Suyuyla, drenaj kanalıyla küresel iklim değişikliğine karşı tedbirler alındığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkımız teveccüh gösterdiği takdirde, su kadar önemli olan kentsel dönüşüm yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kentsel dönüşüm demiyorum ben, kentsel gelişim yapılacak. Halkımızı mağdur etmeden yapacağız. Churchil’in bir sözü var, ‘binaları biz şekillendiririz, binalar bizi şekillendirir. Ben de buna ekleme yapıyorum, kentleri biz şekillendiririz, kentler geleceğimizi şekillendirir” diye konuştu. Ziyarette, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i görmelerinden dolayı mutluluğunu dile getiren Özel İkem Ortaokulu öğrencileri Doğa Dokuzoğlu ve Derin Özcan, yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Doğa Dokuzoğlu, “İskenderun çok modern bir şehir oldu. Size çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzu ziyaretinizden dolayı da çok mutluyuz” dedi. Öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yaptığımız tüm çalışmalar siz çocukların, gençlerimizin geleceği, yarınları için” diye konuştu.
ikem2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.