Nazım Culha’dan çiftçiye destek sözü

nazim ucgüllük1
CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, Arsuz ilçesi Üçgüllük Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı.
Yüzlerce vatandaşın karşıladığı Nazım Culha’ya, CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Üçgüllük Seçim Bürosu önünde toplana vatandaşların coşkuyla karşıladığı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’ya verilen söz oldukça anlamlıydı.
Her seçim dönemi hiç fire vermeden CHP’ye yüzde 100 oy çıkaran Üçgüllük Beldesi’nin, bu kez köyleriyle birlikte blok oy vereceğine dikkat çeken Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, halkın coşkusunun da bunun göstergesi olduğuna dikkat çekti.
Üçgüllük esnafını gezen Nazım Culha’ya esnaflardan da ilgi büyüktü.
Üçgüllük’te yeni açılan seçim bürosunun önünde vatandaşlara hitap eden Nazım Culha, Arsuz ilçesinde yapılacak hizmetlerle kadın ve gençlere yönelik projelere dikkat çekti.
Kadın ve gençlerin yoğun ilgi ve tezahüratlarıyla konuşmasını sürdüren Culha, doğru bir planlama, altyapı ve acil çözüm bekleyen sorunların öncelikli olarak bilimsel çözümlerle dikkate alınacağına vurgu yaparken, çiftçilikle uğraşan vatandaşlara da her türlü teknik destek konusunda da söz verdi.
Kadınlara ve genç kızlara yönelik kültür evleri ve meslek edindirme kurslarının önemli olduğunu belirten Culha, belediye başkanlarını bugüne kadar yaptıkları hizmetlere teşekkür etti ve 30 Mart’tan sonra bayrağı devralarak hizmetlerin devamını sağlayacaklarını söyledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.