‘Halkımız yapılanları unutmaz’

dernek baskan2
Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, dernekleri ziyaret etti. Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve Ayna Kültür Sanat Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Belediye Başkanlığının onurlu bir görev olduğunu söyledi. Her iki dernek adına konuşan yönetim kurulu üyesi Alican Gerksar, “İskenderun’un geleceğiyle ilgili projelere imza atan Belediye Başkanımızı görmekten son derece mutluyuz. Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve Ayna Kültür Sanat Derneği adına hoş geldiniz diyorum. Çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Ayna Kültür Sanat Derneği Başkanı Av.Maral Güneş Arlı, her iki derneğin yönetim kurulu ve üyelerinin de katıldığı ziyarette, konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun halkıyla, coğrafyasıyla ülkemizin gerçekten en nadide yerlerinden biridir. Ben de layık olmaya çalıştım” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu seçim İskenderun’un geleceğinin seçimi olacak. Milletimiz gerçekten vefakar, kadirşinas bir halktır. Yeter ki samimi ol, yeter ki ona gereken hizmeti ver, yeter ki halkımızın parasını çalma. Halkımız yapılanları unutmaz. Halkımız politiktir ve geleceğini iyi görüyor, sağduyusu gelişmiştir” dedi.
Konuklara yöresel yemeklerden ikramda bulunulan dernekte, kültürümüzü unutmamak gerektiğini ifade eden Başkan, “Kendi kültürümüzün unutulmayan yemeklerini ikram ettiniz. Kültürümüzü unutmamamız gerekir. Kanunlar değişiyor, gelişiyor. Kültürleri unutmamak lazım. Siz de bu kültürü yemeğiyle, mekanıyla yaşattığınız için sizleri kutluyorum. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.