Beldelerde Seyfi Dingil’e sevgi seli!

seyfi beldeler2
Gittiği her yerde halkın büyük bir ilgi ve alakası ile karşılanan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, beldelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sevgisini alıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele’de çeşitli ziyaret ve toplantılara katılan Seyfi Dingil’i halk bağrına bastı.

‘HİZMET NASIL YAPILIR HERKES GÖRECEK’
Belediyeciliğin bir tecrübe işi olduğunu ifade eden Seyfi Dingil,”Belediyeciliğin bir okulu yok. Bu bir tecrübe işi. Belediyeciliği yol kaldırım işinden çıkartacağız. Günümüz belediyecilik anlayışı sosyal belediyecilik anlayışını gerektiriyor. Çağa ayak uyduracağız. Yoksulun yanında, halkın hizmetinde olacağız. Gerçekleştireceğimiz projeler ile İskenderun altın çağını yaşacak” dedi.

HERKESE EŞİT HİZMET GİDECEK
Seyfi Dingil, “Yapılacak hizmetlerin birçoğunu halka soracağız. Halkımızın istemeği hiçbir olaya imza atmaycağız. Ben bilirim yok. Ortak akıl ile sorunları çözeceğiz. Ben ekip ruhuna inanan biriyim. Toplumun her kesimine her beldeye köye eşit hizmet götüreceğiz. Her şey güzel olacak deyip insanları aldatmayacağız. Bizde yalan dolan olmaz. Ne söz verdiysek tutarız” şeklinde konuştu.
seyfi beldeler4

Önceki İçerikİbrahim Gül, ‘İddialıyız!’
Sonraki İçerikSandık başkanları bilgilendirildi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.