Altınözü Köyleri’nde ‘AK Parti’ rüzgarı esiyor!

ak sado1
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadulah Ergin, Altınözü ilçesine bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdürdü. Köy sakinleri, Ergin ve beraberindeki heyeti kurban keserek, davul ve zurnalar eşliğinde karşıladı.
Kozkalesi, Kamberli, Atayurdu, Kazancık ile Karsu Köyleri ve Altınkaya Beldesi sakinleri, Sadullah Ergin ve beraberindeki heyeti yerleşim yerlerine giriş mevkisinde büyük coşku ve heyecanla karşılayarak, kurban kestiler, havai fişek gösterisi ile beraber, davul ve zurnalar eşliğinde ortamı bir anda bayram yerine çevirdiler.
Yapılan köy ziyaretlerinde köyün ileri gelen aile temsilcileri ve muhtarlar Sadullah Ergin’e Büyükşehir için, Rıfat Sarı’ya da Altınözü İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerinde bir oy kaybı bile olmaksızın, tulum oy çıkartacaklarına dair söz verdiler.
Ergin, düzenlenen karşılama töreni ve verilen sözden sonra “Bu köylerimize yapılan hizmetler sizlerin sayesinde gerçekleştirildi. AK Parti’ye verilen her oy sizlere hizmet olarak geri döndü. Suyunuz, sokağınız ve yollarınız sizlerin gücü ile yapıldı. Sizler zamanında bizleri vekil yaparak Ankara’ya gönderdiniz. Yıllar yılı ihmal edilen ve hizmetlerden yana bir türlü şansı olmayan Hatay, AK Parti döneminde hizmet aldı ve almaya devam ediyor. Hizmetlerin devamı, 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlıdır” dedi.
ak sado
Altınözü İlçesi’ne fabrikaların kurulacağını, hayvancılık organize sanayi bölgesi’nin açılacağını gezdiği köylerde, köy sakinlerine anlatan Ergin, “Zeytincilik Enstitüsü bu ilçemizde kurulacak. Türkiye’de bir İzmir’de var, ikincisi de Altınözü ilçemizde olacak. Kurulacak olan Enstitüye 10 ayrı vilayet bağlanacak. Bu vilayetler hizmeti Altınözü’nden alacak. Hayvancılıkla ilgili organize sanayi bölgesi ve Zeytincilikle ilgili organize sanayi bölgesi kurulması yolunda çalışmalar tamamlandı. Hayırlı uğurlu olsun. Zeytincilikle ilgili olarak 50 fabrika kurulacak, hayvancılık sektöründe 115 fabrika bu bölgede faaliyet gösterecek. Çalışmak isteyen her genç iş ve aş imkanına kavuşacak. Bu arada gençler ve çocuklarımız için spor kompleksleri yapılacak, eğitim kurumlarına ihtiyaç duyulan noktada okullar yapılacak ve çocuklarımızın en iyi eğitimi alması sağlanmış olacak. Bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirmenin sevincini hep beraber yaşıyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.