Kendinizi Hesaba Çekme Vaktidir…..

zekisanliEy İnsanlar ;
Ey İman sahipleri
Ey İnananlar
Ey Hak sahipleri
Ey Vicdanını inkar etmeyenler
Ey Vatan severler
Ey doğruluktan yana olanlar
Ey Allah korkusu taşıyanlar ….

Hepinizi tek tek tenzih ederek geri kalan tüm insanlaradır sözlerim….

Ey değerlerini yitirmiş İnsanlar …
Neredesiniz?
Nelerle meşgulsünüz ne yer ne içersiniz?
Neden sesiniz çıkmaz ?
Sizler var mısınız yok musunuz..

Ülkede, hayal gücünü zorlayan, şaşkınlık yaratan,sineye çekilemeyecek her türlü gelişmeler oluyor.Dünya film endüstrilerine inanılmaz derecede senaryo yaratacak konular ortadayken ve dünyanın hiç bir ülkesinde bizdeki gibi durumlar yaşanmazken bu sessizlik neden ? Değerler nerede?Sorsanız imanın tekeli bizde diyen, kendini dindar olarak tanımlayan aslında gerçek dindarların eline su bile dökemeyecek bu kitle Allaha nasıl hesap verecek..Tekrar tekrar var oluşunuzun sorgulamasını yapın.Bıkmadan usanmadan yapın.

Karabasan mı çökmüş ruhunuza.Nefessiz ,hareketsiz ve acizlik içerisinde çaresizce bir noktaya odaklanmışlık neden.? Nedir elinizi ayağınızı bağlayan? Haksızlık ve Hukuksuzluklara yalana-dolana karşı bu suskunluk insanın kendini inkar etmesi anlamına gelmiyormu? Hangi dine hangi anlayışa mensub olursak olalım değerler bunumu emir ediyor.?
Bu gözler her türlü gerçeğe nasıl kör bakabilir? Yaratan bunun hesabını sormayacakmı zan ediyorsunuz?.Başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuya biliyormusunuz? Aynaya baktığınızda ne görüyorsunuz? Çoçuklarınıza ne anlatıyor ne öğretiyorsunuz? Bir araya geldiğinizde bir birinizin gözlerine bakabiliyormusunuz?Bakabiliyorsanız ne görüyorsunuz?Hiç mi hicap duymuyorsunuz?Bu inkar anlayışı nereye kadar? Nereye kadar……?

Yalan ve kamuflaj üzerine kurulu bir siyasi sistem anlayışı patlamaya mahkumdur.Sürdürülebilir bir tarafı yoktur.Bu sistemin mensubu olan zavallılar gün gelecek o vicdan kırıntısı bile sizlerin hayatını zehir edecektir.Yol yakınken yalnıştan dönün.Gelin doğrulara ve Hak’ka sarılın.Korkmayın.. Allah af eder.Kula değil Allaha ve onun emirlerine biat edin. İkbal sağlayacağız diye kimseye insanlık onurunuzu çiğnetmeyin.Dik durun. Eğilmeyin. Alnı açık vicdanı temiz ve huzuru muhafaza ederek Allahın biçtiği ömrü tamamlayın.Yeterki Hak’tan ve Hukuk’tan yana olun.Niyetiniz yokmu ?Yoksa eğer o zaman sizleri Allaha havale ediyorum……..

Önceki İçerikFatma Şahin; ‘30 Mart’ta güneş bir başka doğacak’
Sonraki İçerikSavaş oyunları
1967 İskenderun doğumlu.Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü mezunu.