Quzu hizmetinizde..

Quzu açılış (2)
İskenderun’da bayanlara hitap eden Quzu giyim hizmete açıldı. İskenderun Namık Kemal caddesi üzerinde hizmete giren Quzu bayan giyimin açılış törenine Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen, MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, CHP İskenderun ilçe Başkanı Süleyman Uyar, belediye meclis üyeleri katıldı. Açılış öncesinde davetlilere ‘Hoş geldiniz’ diyerek açmış olduğu yerin tanıtımını yapan Meliha Çaylı, “Bölgemizde bayanlarımıza hizmet etmek sadece onların yanında olmak değil, onların isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılamakta onlara hizmet etmektir. Bende bu anlamda bu iş yerini bayanlarımızın hizmetine açtım herkese hayırlı olsun” dedi.
Daha sonra açılış kurdelesi öncesinde kısa bir konuşma yapan Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen, “Kadınlar toplumun yarısıdır. Bu nedenle bayanlarımıza her zaman gerekenden daha fazla değer vermek gerekir. Bu gün de buranın açılışı tüm bayanlarımıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, Dünya Kadınlar Günü’nde işyerinin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Eskiye baktığımızda yaşadıkları o sıkıntılardan dolayı kadın günü ilan edilmiştir. Ama şu anda artık hem dünyada hem de ülkemizde kadınımızın yeri çok önemlidir. Bu nedenle kadınlarımızın bizleri yönlendirmesi hayatımıza ayrı bir önem katıyor. Hem iş yerimizi açan değerli hanımefendi Meliha Çaylı’ya ve bayanlarımıza işyerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yeni işyeri bayanlarımızın hizmetine girdi.
Quzu açılış

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.