Seyfi Dingil; ‘Daima hizmet, daima millet’

seyfi ziyaret1
Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, çalışma programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Seyfi Dingil, İskenderun Vergi dairesi müdürleri ve personeli, gümrük müdürlüğü ve bazı muhtarları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler verdi.

‘İSKENDERUN’U ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ’
İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceklerini belirten Seyfi Dingil, ”Göreve geldiğimizde tüm sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte hareket edeceğiz. Her şeyi ben bilirim anlayışı içerisinde değilim. Bu yüzden bizler için herkesin fikri, düşüncesi, önemlidir. Bizler daima hizmet daima millet parolası ile hareket ediyoruz” dedi.
seyfi ziyaret2
‘İSKENDERUN SOSYAL ANLAMDA GERİDE’
Seyfi Dingil, ”İskenderun’a bir misafiriniz gelse bir yemek yersiniz birde künefe ya sonra hiçbir şey yok. Gerçekleştireceğimiz sosyal projeler ile İskenderun’a yaşayan her insan bu şehirde yaşamaktan mutlu olacak. Her anını her zamanını değerlendireceği projelerimizi herkes takdir ediyor. Bu şehir insanı her şeyin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu. Vergi dairesi müdürleri ve personeli, gümrük müdürlüğü ve muhtarlar ise gerçekleşen ziyaretlerden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek projelerin İskenderun’a büyük değer katacağını ifade ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.