Sadullah Ergin yoğun mesaide!

bakan gezi
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, bir dizi ziyaret programı nedeniyle geldiği İskenderun’da coşkuyla karşılandı.
Gün içerisinde sanayi sitesinde işletme sahipleriyle bir araya gelen Ergin’e ilgi büyüktü. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’le birlikte sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde de bulunan Ergin için kurban da kesildi. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin daha sonra İskenderun Yeni Bit Pazarı’ndaki esnafa da ‘hayırlı kazançlar’ temennisinde bulundu.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin işletmelere yaptığı ziyaret esnasında, İskenderun’un Hatay’ın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, ”Amanos Tünel projesi Hatay’ın çılgın projesidir. Bölgeye yüzlerce fabrika açılacak. Bu yeni iş demektir. Burada İskenderun kazanacak, İskenderun halkı kazanacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
11 yıldır bu ülkeye, bu kente kimilerine göre yapılması imkansız hizmetlerin yapıldığını söyleyen Ergin, “Biz diğerleri gibi, laf siyaseti yapmadık, taş üstüne taş koyduk. Halkımıza hizmetler sunduk” dedi.

Önceki İçerikHalk Sağlığı Merkezi; ‘Evlerde sağlık hizmeti için gezici bir araca ihtiyacımız var’
Sonraki İçerikCezaevi firarisi yakalandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.