İçki, sigara ve uyuşturucuya hayır!

seminer
Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, Yeşilay Haftası’nı okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikle kutladı, içki, sigara ve uyuşturucunun zararları şiirlerle, özlü sözlerle ve sinevizyon gösterileriyle anlatıldı.
Yeşilay haftası kutlama programı Atalar Koleji 6/A sınıfı öğrencilerinden Damla Dilan Karaman’ın Yeşilay Haftası’nın anlamını, önemini ve Yeşilay’ın çalışmalarını anlatan konuşmasıyla başladı.
Yeşilay Cemiyeti tarafından hazırlanan tanıtım filminin gösterimiyle devam eden Yeşilay Haftası Kutlama Programında 6/A sınıfı öğrencilerinden Mahmut Güvenç ve Alperen Kapu, salonda bulunanlara uyuşturucunun zararlarını anlatan birer konuşma yaptı. Daha sonra da sırasıyla 5/A sınıfı öğrencilerinden Azra Tilki, 4/A sınıfı öğrencilerinden Sevgim Naz Güler, 5/A sınıfı öğrencilerinden Burak Berkay Gök ve 7/A sınıfı öğrencilerinden Ayşenur Vural “Yeşilay” konulu şiirler okudu.
3/A sınıfı öğrencilerinden Gökçe Güvenç ve 2/A sınıfı öğrencilerinden Kumsal Sayın ise birlikte Yeşilay Haftasıyla ilgili özlü sözleri okudu.
“İçki, Sigara ve uyuşturucunun zararları” konulu sinevizyon gösterisiyle devam eden etkinliğin sonunda da Atalar Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Murtaza Kiraz kürsüye çıkarak “Yeşilay Haftası” hakkında konuştu ve öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Öğrencilerin etkinlik sırasında hep bir ağızdan, “İçki, sigara ve uyuşturucuya hayır!” diye bağırması ise dikkatlerden kaçmadı.
seminer1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.