Menajer Alaattin Doğan Belen Belediyespor onuruna yemek verdi

belen belediyespor
Belen Belediyespor U 14 futbol takımı elde ettiği başarılarla adından övgüyle söz ettiriyor. İskenderun’un tanınmış ve başarılı menajerlerinden Alaattin Doğan, Belen Belediyespor U 14 takımına elde ettiği başarılar ve üstün performanstan dolayı yemek verdi. Belen Belediyspor takımı en son karşılaştığı Nardüzü’nü 18 – 0 gibi skorla yenerek ender görülen galibiyetlerden birine imza attı.
İskenderun’un yetiştirdiği kalecilerden Murat Bodur’un işletmeciliğini yaptığı Cafe Ali Baba’da verilen yemeğe menajer Alaattin Doğan, İskenderun spor camiasının yakından tanıdığı spor adamı Fikri Kanat, Belen Belediyespor Teknik Direktörü Halit Yavuz ve futbolcular katıldı. Yemekte geleceğin futbolcularının birlik, beraberlik ve dayanışma içinde oldukları görüldü.
Menajer Alattin Doğan’a vermiş olduğu yemek ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eden ve İskenderunspor, Eyüpspor, İ.D.Ç. spor, Siirt spor’da forma giyen Belen Belediyespor Teknik Direktörü Halit Yavuz, takımlarını en üst sıralara çıkarmak ve adını bölgemize ve ülkemize duyurmak için yoğun çaba ve gayret içinde çalıştıklarını söyledi. Sporcularının her maçta özveri ve fedakarca oynayarak takım yöneticilerini son derece memnun ettiklerini belirten başarılı hoca Halit Yavuz, “Bizlere imkan verildiği taktirde İskenderun ve bölgemizde ne kadar başarılara imza attığımızı herkes görecektir. Şimdi önümüzde İ.D.Ç spor ile final niteliğinde maçı var. Oyuncularımın bu maçtan da galip gelerek gruplara gitmeye hak kazanacaklarına yürekten inanıyorum. Daha sonra da Türkiye şampiyonasına inşallah katılacağız. Bizlere her zaman destek veren başta Kulüp Başkanımız Metin Yücelen olmak üzere tüm yöneticilerimize şahsım ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Belen Belediyespor U 14 takımını yemekte ağırlayan menajer Alaattin Doğan ise, İskenderun’da sporun her zaman desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Memleket futbolcularına imkan ve olanak verildiği taktirde elde edemeyecekleri başarı olmadığını kaydeden başarılı spor adamı Doğan, Belen Belediyespor’un elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduğunu belirterek, bundan sonra da her zaman destekleyeceklerini kaydetti.
belen belediyespor (1)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.