Hidayet Şahinoğlu güven tazeledi

hidayet kongre
İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası’nın 2014-2017 yılları arasını kapsayan başkanlık seçiminde Hidayet Şahinoğlu güven tazeledi. Memo Restaurant’ta düznlenen olağan genel kurul yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Divan kurulunda; Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odaları Başkan yardımcısı ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Elektrik Elektronikçiler Odası Başkanı Musa Mert yer aldı.
Kongreye Federasyon Başkanı Ethem Aykut Yenice, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, esnaf oda başkanları ve Lokantacılar ve Kebapçılar Odası üyeleri ve davetliler katıldı.
Kongreye İstanbul’dan katılan Lokantacılar Federasyonu Başkanı Ethem Aykut Yenice, “Esnaf kardeşlerimizin hepsi ben çok önemli bir insanım diyebilmedir. Bu ülkede her gün şartların zorlaştığı, ekonomik ve kültürel baskıların arttığı, adeta ülkenin birbirine girdiği günde bile hala dükkanınızı açabiliyorsanız, hala bu ülkede KDV ödeyebiliyorsanız, hala bu ülkede birilerini çalıştırabiliyorsanız, hala bu ülkede esnaf olmanın onurunu yaşayabiliyorsanız, sizler çok önemli insanlarsınız. Bu ülkede hükümetine devletine, milletine baş kaldırmayan tek topluluk esnaflardır. Bu nedenle sizler çok özelsiniz, çok önemlisiniz” dedi.
Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, Ahilik kültüründe yardımlaşma ve dayanışmanın önemli olduğuna dikkat çekerek, “Güzel birlikteliğinizden dolayı hepinizi kutluyorum. Bu birlikteliğinizin devam etmesini diliyorum” dedi.
İki liste halinde gidilen Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkan adayları da divan heyeti önünde selamlama konuşması yaparak, birbirlerine sarıldılar ve birbirlerini tebrik ettiler. İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Genel kurulunda kazananın esnaf olacağını belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Teksöz, seçimin hayırlara vesile olmasını temenni etti.
İki liste halinde gidilen seçimlerde Hidayet Şahinoğlu 235 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, Mehmet Düşer’in listesi ise 91 oyda kaldı.

ASKIDA EKMEK PROJESİNE DESTEK
Genel kurulda konuşan İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, “Esnaf odaları olarak başlatmış olduğumuz askıda ekmek kampanyasına desteğini esirgemeyen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Genel kurulunda odaya çeşitli hizmetlerde bulunan üyeler plaket ile ödüllendirildi.
hidayet kongre

hidayet kongre1

hidayet kongre2

hidayet kongre3

hidayet kongre4

Önceki İçerikİbrahim Gül; ‘AVM kaşvağına batçık yapacağız’
Sonraki İçerikÇarşı esnafından Seyfi Dingil’e destek
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.