Arsuz halkı, Ergin’le bir oldu

ergin arsuz
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, yüksek tempoda tuttuğu seçim çalışmalarına Arsuz İlçesinde de devam etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Sürer, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, Arsuz Belediye Meclis üyeleri adayları, Arsuz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tanzel Aslan’ın hazır bulunduğu yerel seçim çalışmalarına Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu katılım gösterdi.
Arsuz’da karşılama töreni ile başlayan seçim çalışmalarında Ergin ve beraberindeki heyet, Kale, Işıklı, Tatarlı, Konacık, Tülek, Haymaseki, Avcılarsuyu, Arpagedik, Hacıahmetli, Beyköy ve Kurtbağı köylerini ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde coşkulu kalabalık, Sadullah Ergin’e köylerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler ve 30 Mart tarihi sonrasında Ergin’i, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini kaydettiler.
Gidilen her köyde muhtar ve köy sakinleri tarafından yolda karşılanan Ergin’e sevgi gösterisi olarak yapılan tezahüratların arkası kesilmedi. Köy muhtarları, yerel seçimler öncesinde AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyeti konuk etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtarlar, “Köy olarak ne istediysek fazlasıyla hizmet gördük. AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler saymakla bitmez. AK Parti sayesinde yıllar yılı susuz kalan evlerimize su geldi ve mutfaklarımızda suya kavuştuk. Hem muhtar olarak, hem de köy sakinleri olarak sizi Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde destekliyor ve aynı zamanda Arsuz Belediye Başkanlığına Mehmet Sürer’i getirmek istiyoruz. İlçemizde tarih yeniden yazılacak” dediler.
ergin arsuz1
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, ziyaret ettiği her köyde yapılan sıcak karşılamadan dolayı köy muhtarlarına ve köy sakinlerine ayrı ayrı teşekkür etti. AK Parti olarak herkese eşit mesafede olduklarını ifade eden Ergin, “Hatay bir bütündür. Bu bütüne hizmet etmek üzere milletvekili olduk, bakan olduk. Sizlerin temsilcileri olarak Ankara’dan ne istediyseniz onları sizlere ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz. Hatay Büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte ilimiz daha fazla hizmet görecek. Bu hizmetlerden Arsuz ilçesi ve mahalleleri (köyleri) aynı şekilde faydalanacak. 30 Mart tarihinde Allahın izni ile Arsuz ilçemiz ve Hatay Büyükşehir Belediyesi, hizmet belediyeciliği ile tanışacak. Sizlerin Arsuz Belediyesi için Mehmet Sürer’e, Büyükşehir Belediyesi için şahsıma yapacağınız seçimle Hatay ilçeleri ile birlikte, yapılacak hizmetler sonrasında Türkiye genelinde en gelişmiş ilk beş vilayet içinde yer alacaktır” dedi.
Köylere, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından hayvancılık ve meyveli orman ağaçları ile destekleme yapılacağının altını çizen Ergin, “Orman arazilerinde meyveli orman ağaçlarının dikiminin ve 3 yıl boyunca bakımlarının yapılması devlet tarafından karşılanacak. Bu ağaçların meyveleri ise sizler tarafından toplanacak ve hanenize ek gelir sağlanacak. Hayvancılık konusunda ise keçi dağıtımında bulunulacak” dedi.
ergin arsuz2

Önceki İçerikBir İnsan Bir Fidan Bin Nefes!
Sonraki İçerikTevcide Reyhani’nin ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.