Başkan Civelek’in esnaf ziyareti Kanatlı Caddesi ile sürdü

civelek esnaf
İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, esnaf ziyaretini Kanatlı Caddesi ile sürdürdü. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i çiçekle karşılayan esnaf, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve desteğini sergiledi.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette esnafın ve halkın hatırını soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu. Esnafa hayırlı kazançlar dileyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in mütevazi kişiliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren şoför esnafı, “Biz 56 şoför olarak arkandayız. Hayırlı, uğurlu olsun. Siz bu memlekete, bu memleketin insanlarına yakışıyorsunuz. İnsan olan insana, insanlığını sergileyebilmelidir. Sizi çok seviyoruz” dedi.
civelek esnaf2
Esnafın, “Biz halkın parasını çarçur etmediniz. 40 yıldır yapılmayan hizmetleri 5 yılda yaptınız. Kimsenin cesaret edemediği altyapıyı yaptınız. Sayenizde musluktan akan suyu içeceğiz” sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önemli olan halka hizmettir. Belediyenin görevi halkın yaşamını kolaylaştırmak, mutluluğunu arttırmaktır. Halkımız teveccüh gösterir, göreve devam edersek altyapı bitti, üst yapı çalışmaları yapacağız” dedi.
Ziyarette, çocukların ve öğrencilerin sevgisine, sevgiyle karşılık veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocukları sevdi ve başarılar diledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e esnaf ziyareti sırasında, binalardaki vatandaşlar da el sallayarak, desteğini sergiledi. İskenderun Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek’in, Şehit Pamir Caddesi üzerindeki seçim bürosu da ziyaret edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.