Seyfi Dingil’in ev toplantıları mitinge dönüşüyor!

seyfi miting3
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in ev toplantıları mitinge dönüşmeye başladı. Vatandaşların evlerine konuk olup sevgi gösterileri ve çiçeklerle karşılanan Seyfi Dingil, projelerini anlatarak hemşerilerinin destelerini talep ediyor.

‘SEÇİMİ AÇIK ARA ALACAĞIZ’
Modernevler, Sakarya ve Meydan mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Seyfi Dingil, ”Biz evlerde toplantı yapalım dedik. Sizler mahalle mitingine döndürmüşsünüz. Buradan net konuşuyorum. Sizlerin bu desteğiyle açık ara seçimi alacağız. Biz bu ilgi ve sevginiz karşısında sizler için ne yapsak azdır. Bizim size hizmet borcumuz var. 30 Mart sonrası hep birlikte yeni bir İskenderun inşa edeceğiz” dedi.
seyfi miting4
‘İSKENDERUN’A DAHA FAZLA HİZMET GELECEK’
Seyfi Dingil, ”30 Mart’tan itibaren tecrübelerimizi yerel yönetimlerle bütünleştirip, İskenderun’a daha fazla yatırım gelmesini sağlayacağız. Yardıma muhtaç kişilerin yanında olacağız. İskenderun’da işsizliği bitireceğiz. Belediyecilik sadece yol kaldırım işi değildir. Bu millet hizmete doyacak. Siz yeter diyene kadar hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.