İbrahim Gül İsdemir çalışanlarıyla buluştu

ibrahim isdemir
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, İsdemir ilköğretim okulu çok amaçlı Salonunda İsdemir çalışanları ile toplantı düzenledi.
Toplantıya İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkan Mehmet Yurtman, Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Başkanı Metin Önde, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turhan Bozkurt, MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez, Ülkü ocakları başkanı Nurettin Aydemir, Ülkücü İşçiler derneği Başkanı İbrahim Özden, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda isdemir çalışanları ve aileleri katıldı.
ibrahim isdemir1
Toplantıda ilk konuşmayı ev sahibi olarak İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir yaptı. Nurettin Aydemir’den sonra Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Başkanı Metin Önde kürsüye çıkarak “Şahsım ve Çalışma arkadaşlarımla sizi destekliyoruz” demesi üzerine salonda büyük bir alkış tufanı koptu.
İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül “Emeğin kutsallığına inanmış, İsdemir’de ateşi demir ve çeliğe çevirmiş yiğit işçi kardeşlerimizin destekleri için buradayız. Bizim en büyük projemiz kardeşlik projesidir. İskenderun’da huzuru bozacak her türlü ayrımcılıktan uzak kardeşliği geliştirecek sosyal belediyecilik yapacağız. İskenderun’un her bölgesine eşit hizmet edeceğiz. İsdemir’in yiğit emekçileri kardeşliğimize katkı sağlayacak desteklerinizi istiyorum” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.