Gül’den anlamlı ziyaret

ibrahim gül kızılay (5)
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim çalışmaları kapsamında Kızılay Derneği’ni ziyaret ederek hem kendisinin üniversiteden hocası olan Ümit Günay’ı hem de Kızılay gönüllülerini ziyaret etti. Yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz halkımıza ulaşarak çalışmalarımızı sürdürdüklerini söyleyen İbrahim Gül, “Sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Türk Kızılay’ı hepimiz için çok önemli bir kurumdur. Hayatta her zaman kimsesizlerin kimi çaresizlerin çaresi olmuştur. Bu tür kurumlarımızın her zaman ayakta kalması için desteklenmeli” şeklinde konuştu.
Üniversiteden öğrencisi olan İbrahim Gül’ün kendisini ve Kızılay’ı ziyarete gelmesinden son derece mutlu olduğunu dile getiren Ümit Günay, “Gerçekten kentimiz için çok önemli bir değer.. Bu konuda çalışmalarını yakından takip ediyorum. Ve İskenderun’a çok önemli katkı yapacağını da düşünüyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların arından ise Kızılay gönüllülerinin hazırlamış oldukları kısır ve çörekler katılımcılara ikram edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.