Bekir Altan’a destek yağıyor!

demokrat destek
Demokrat Parti Payas İlçe Başkanı Mevlüt Akkaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Başkan Altan’ı ziyaret ederek, Başkan Altan’ı desteklediklerini ifade ettiler.
Payas Demokrat Parti İlçe Başkanı Mevlüt Akkaş “Üç dönemdir Payas’a yapmış olduğunuz hizmetleri ve projelerinizi biliyoruz. Bu hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Benim anladığım kadarıyla sizin Payas’a daha yapacağınız çok hizmet var. Bu yüzden sizin yanınızdayız, çalışmalarınızı da destekliyoruz” dedi.
demokrat destek1
‘PAYAS’A SAHİP ÇIKIYORLAR’
Başkan Bekir Altan, katılımdan dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek yaptığı konuşmasında Demokrat Parti’nin Payas’a sahip çıkana sahip çıktığı için vefalı bir duruş sergilediğini kaydetti. Payas’ın ilçe olmadan önce herkesin çok mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Altan, “Biz şu anda bir partinin mensubuyuz ama herkese eşit hizmet etmek zorundayız. Seçimin ertesi günü de yine hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu millete şuralı buralı diye ayrım yapamazsınız. İşte diğer partilerin Payas’ın ilçe olmasıyla bir defaya mahsus olmak üzere Payas’a sahip çıkana sahip çıkmak adına bir yol arkadaşlığı yapmalarını beklerdik. Bu vefalı davranışı Demokrat Parti gösterdi. Bu davranışı diğer partilerden beklemek gibi bir hakkımız yok. Ben sadece belediye başkanı olarak değil, bu memleketein bir evladı olarak böyle bir duruş sergilenmesi noktasında beklentim olduğu için söylüyorum” dedi.

HATAY’IN LOKOMOTİFİ OLACAĞIZ’
Bekir Altan yaptığı konuşmanın devamında şunları kaydetti: “Az önce Devlet Su İşleri Bölge Müdürü aradı. “Payas Çayı’nın ihalesini bitirip, müteahhite gönderdik. Sizinle birlikte o çalışmayı yapacağız. Dün yıllarca gidip gidip geldiğimiz birçok kapının açılmadığı o ortamda belde belediyesi imkanlarıyla hizmet veriyorduk. Şimdi ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve inşallah dişli dişliyi tuttuğu için de hükümetin imkanlarıyla hizmet vereceğiz. Biz Hatay’ın lokomotifi olmaya çalışacağız. Allah yolumuzu açık etsin.” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.