Mehmet Dönmez bir gecede 3 toplantı yaptı

Mehmet Dönmez mahalle toplantıları (4)
AK Parti 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Dönmez, yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Partisinin Büyükşehir’de ve İskenderun’da seçim kazanması için gece gündüz çalışarak büyük özveri gösteren Dönmez, dün bir gecede üç mahalle toplantısı gerçekleştirerek takdir topladı. Dönmez, 30 yıl önce Turgut Özal ile İskenderun’un ayağına gelen fırsatın bu kez, AK Parti ile geldiğini üzerine basa basa vurguladı.
30 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 1 ay kala çalışmalar daha da sıklaştı. AK Parti’nin İskenderun Belediye Meclis Üyeliği sıralamasında 1. sırada yer alan Mehmet Dönmez, ekibiyle birlikte sıkı bir çalışma içerisine girdi. AK Parti’nin sandıktan zaferle çıkması için bu güne kadar her türlü fedakarlığı ve özveriyi gösteren Dönmez, dün ilk olarak Bekbele Orhangazi Köyü’nde vatandaşlarımıza konuk oldu. Dönmez’i burada bay-bayan, genç-yaşlı, yediden yetmişe birçok vatandaşımız karşıladı. İnsanların yoğun ilgisine ve sevgisine mazhar olan Mehmet Dönmez, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi. Özellikle Büyükşehir’de AK Parti’nin zaferle çıkması gerektiğine vurgu yapan Dönmez, “Hatay ilk defa Büyükşehir oluyor. Bu nedenle Büyükşehir’i işi bilen, ehil ellerin kurması gerekiyor. Buda AK Parti’dir. Büyükşehir’de Sadullah Ergin gibi güçlü bir adayımız var. Böyle bir insan Hatay için büyük bir şanstır. Ankara’daki bürokrasi trafiğini herkes biliyor. Ama Sayın Sadullah Ergin bir telefonla bütün hizmetleri Hatay’a taşıyacak bir kişidir. Bu bakımdan ayağımıza kadar gelen bu şansı iyi değerlendirmeliyiz. Allah’ın izniyle Hatay’da huzur ve barışı inşa hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.
Mehmet Dönmez mahalle toplantıları (5)
TURGUT ÖZAL İLE YAKALADIĞIMIZ FIRSAT AK PARTİ İLE YİNE GELDİ
İskenderun’un 30 yıl önce Turgut Özal ile bir fırsat kaçırdığını, bu şansın AK Parti iktidarı ve Sadullah Ergin ile tekrar geldiğini ifade eden Mehmet Dönmez, “Bundan 30 yıl sonrası için de keşke demememiz için İskenderun’da ve Büyükşehir’de AK Parti’yi zafere taşımalıyız. Çünkü yapılacak olan hizmetler ve projelerle İskenderunumuzun geleceği parlak.. Sadece ve sadece memleketimizin geleceği için, huzurun, güvenin, istikrarın devamı için AK Parti demeliyiz” şeklinde ifadelere yer verdi. AK Parti 1. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Dönmez, Bekbele’nin ardından Denizciler Beldesi ve Gültepe Mahallesi’nde de ev toplantısı yaptı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.