İşadamı Yusuf Güler, Ergin’i ağırladı; ‘Hatay’a büyük emeğiniz var!’

Ergin Yusuf Güler (1)
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, dün İskenderun’da bulunduğu süre zarfında nokta ziyaretler gerçekleştirdi. Ergin, İskenderun’un sevilen ve başarılı esnaflarından Cem Ayakkabıcılık sahibi Yusuf Güler’i yerinde ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Denizciler Seçim Bürosu’nun açılış töreninin ardından Cem Ayakkabıcılık’a geçti. Buradaki ziyarette AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, esnaflar ve iş adamları da hazır bulundu.
Ergin Yusuf Güler (3)
Cem Ayakkabıcılık işletmecisi Yusuf Güler, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, “Adalet Eski Bakanımız Sadullah Bey’in bakanlık ve grup başkanvekilliği süresi içinde gerek Türkiye’ye gerekse bölgemize ne kadar çok hizmetler yaptığını biliyoruz. Bundan dolayı kendilerini kutluyoruz. Şimdi ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Yusuf Güler’e teşekkür etti. Ergin, 30 Mart yerel seçimleri ve kent ile ilgili ziyarette bulunan esnaflar ve iş adamları ile fikir alışverişinde de bulundu.
ergin yusuf

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.