AHM Port City’de görkemli tören!

akp adayları ali tekten ziy (9)
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun ziyaretinin ilk durağında AHM Port City’yi ziyaret etti. Ergin’i kapıda karşılayan AHM Port City’nin başarılı ortakları Ali Tekten ve Mahir Taner, törenle projenin tanıtımını yaptı.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in AHM Port City ziyareti görkemli geçti. Devasa yatırımı yerinde inceleme fırsatı bulan Ergin için kurban kesilirken, ziyaret esnasında coşkulu bir ortam vardı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı İbrahim Yaran, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları, çok sayıda işadamı ve partililerin de katıldığı ziyarette, İşadamı Ali Tekten, AHM Port City yaşam merkezinin tanıtımını yaptı.

‘İSKENDERUN İÇİN YÜKSELME DÖNEMİ’
Tekten, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “AHM Port City’e onur verdiniz. İskenderun millattan önce 333 yılında kuruldu. Şun an ise 2013 yılındayız. Bu nedir derseniz odamızın dergisini göstermek istiyorum. Bu fotoğraf ile birlikte 2013 yılını ilimiz ve şehrimiz için yükselme dönemi olarak görüyorum ve bu tarih İskenderun’un yükselme devri olduğunu belirtmek istiyorum. Tünel projesi gerçekleştirildiğinde çok büyük yatırımlar şehrimize gelecek. Hatay’ın, ilk 5 il arasında yer alacağına inanıyorum. Bu yatırımlarla İskenderun ve Hatay’ın gelişmesini göreceğiz” dedi. İşadamı Ali Tekten konuşmasının devamında ise, “Dubai’den, Katardar’dan müşterilerimiz geliyor ama biz daire satamıyoruz. Yetkililerimizden İstanbul’daki orantısız dengeyi kaldırmalarını bekliyoruz” dedi.

‘ÇOK GÜZEL BİR YATIRIM’
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, işadamı Ali Tekten ve ortaklarına yaptığı yatırımdan dolayı tebrik ederek, “Türkiye son 12 yılda bulunduğu coğrafyada çok önemli mesafeler katetti. Dünya sıralamasında Çin’den sonra ikinci olduk. Bu gün en güçlü 16. ekonomiye sahip ülkeyiz. Tüm bunlar yatırımlar yaparak, istihdamlar oluşturarak çalışarak oldu. Bu anlamda 11 yılda ortaya konulan performansı Türkiye gördü. Türkiye’nin gelişmesi büyümesi ise siyasi ve istikrarlı bir iktidarla oldu. Yeni Türkiye’de yeni iş istihdam alanlarına ihtiyaç duyuluyor. Bu gün bulunduğumuz şantiyede yatırım yapan işadamımız Ali Tekten’in İskenderun’a ve bölge ekonomisine önemli hizmetler yapacağını temenni ediyorum İşleri güçleri rast gelsin diyorum. Daha güçlü Türkiye, daha güçlü Hatay için var gücümüzle çalışıyoruz. Yapılmakta olan bu yatırımın İskenderunlulara hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Önceki İçerikSadullah Ergin, Doğan Erten’i ziyaret etti; “Birlikteyiz, kazanacağız!’
Sonraki İçerikSadullah Ergin İşadamı Nuri Üysen’e konuk oldu; ‘İskenderunumuz’a büyük hizmetler gelecek!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.