Kaymakam Özyiğit’ten DTO’ya iade-i ziyaret

deniz ticaret
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) İskenderun Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.
Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak, Başkan Vekili Kadir Doğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından bina girişinde karşılandıktan sonra başkanlık makamına geçildi.
Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan Kaymakam H.Hasan Özyiğit; kentin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne iade-i ziyarette bulunduğunu dile getirdi.
Kaymakam H.Hasan Özyiğit; İskenderun’un ekonomik, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler yönünden daha ileriye taşınması için el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, bu anlamda ekonomik ve sosyal kalkınma alanlarında yürütülen çeşitli projelerin hayata geçirilmesi aşamasında diğer sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri ile işbirliği içerisinde hareket edilerek kentin daha ileri seviyelere taşınmasının kolaylaşabileceğini belirtti.
DTO İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ise konuşmasında; Kaymakam H.Hasan Özyiğit’in DTO İskenderun Şubesine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.
deniz ticaret1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.