Seyfi Dingil; ‘Sanayi sitesinin yerini değiştireceğiz’

seyfi sanayi1
Her gittiği yerde sevgiyle karşılanan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, seçim çalışmalarını yoğunlaştırıyor.
İskenderun küçük sanayi sitesinde düzenlenen bir toplantıda konuşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, kendisinin de bir esnaf olduğunu belirtti.
Seyfi Dingil, her zaman esnafın yanında olduğunu belirterek, ”Bizlerde işimiz gereği hep sanayinin içerisinde olduk. Hepinizi çok yakında tanıyor ve sanayi esnafının yaşadığı sıkıntıyı çok iyi biliyorum. Buradan tüm sanayi esnafına bir müjde vermek istiyorum. 30 Mart’ta göreve geldiğimizde bu sanayi sitesinin yerini değiştiriyoruz. Şimdi yere esnaf ne kredi alabiliyor nede bir kamyon sanayi içerisine girebiliyor” dedi.
seyfi sanayi
‘YER KARARINI ORTAK AKIL İLE ALACAĞIZ’
Yeni sanayi sitesinin otaban girişine yakın bir yer olması gerektiğini ifade eden Seyfi Dingil,”Akçay otoban girişi en müsait yer gibi görünüyor. Hem kamyonlar otobüsler direk sanayi sitesine giriş yapar diye düşünüyoruz. Tabii ki sizlerinde bu konuda ki görüş ve düşünceleri çok önemli. Merak etmeyin biz sizlerin yanındayız. Sizlerin onay vermediği bir karar imza atmayız” ifadelerini kullandı.

‘SEYFİ BABA SIKINTILARIMIZI İYİ BİLİR’
Sanayi esnafları da “Seyfi Baba” şeklinde karşıladıkları AK Parti adayına sonuna kadar güvendiklerini belirterek kendisini 30 Martta başkan olarak görmek istediklerini ifade ettiler.
seyfi sanayi2

Önceki İçerikAli Diler de CHP’den istifa etti
Sonraki İçerikFatma Görgen tahliye oldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.