Hatay Dijital Diş Laboratuvarı hizmete başladı

dijital dis
Hatay’da beş diş protez laboratuvarının bir araya gelerek kurduğu Hatay Dijital Diş Laboratuvarı A.Ş. hizmet vermeye başladı. Hatay Dijital Diş Laboratuvarı , Kaysar Diş Laboratuarı, Akdeniz Diş Laboratuarı, Kırıkhan Diş Laboratuarı, Bildem Diş Laboratuarı ve Kardeş Diş Laboratuarı’nın ortak girişimiyle bölge insanına daha hijyenik, modern bir hizmet sunuyor.
KOSGEB Hatay Müdürü Seraceddin Özcan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılışta hekimlere makine ve ekipmanları hakkında bilgiler verildi.
Firma İlk aşamada 3 milyon TL ileriki zamanlarda yapılacak yatırımla 5 Milyon TL gibi büyük bir yatırımı bölgemizde yaşama geçirmeyi hedefliyor.
Daha profesyonel bir şekilde teknik altyapıyı tamamlayarak hizmet veren Hatay Dijital Diş Laboratuvarı A.Ş. sadece Hatay’ın değil bölgenin de en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak. Açılış törenine İskenderun, Kırıkhan ve Antakya’dan diş hekimleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.
Antakya’da Kurtuluş caddesi yakınlarında kurulan Hatay Dijital Diş Laboratuvarı A.Ş.’de Deneyimli uzman kadrosu ile iddialı olduklarını dile getiren Hatay dijital A. Ş yönetim kurulu başkanı Nadir Kaysar, laboratuvarda “sinter lazer” teknolojisi ile hatasız daha hijyenik ve daha profosyonel bir anlayışla hizmet vermeye başladık. KOSGEB desteği ile kurulan tesisimiz için 250 bin TL hibe, 500 bin TL ise sınıfı faizli kredi kullanıldık.
Yeni sistemin avantajları ise şu şekilde sıralandı: daha önceleri diş teknisyeninin bilgisi, gösterdiği özen, ayırdığı zaman kullandığı materyal, ekipmanın kalitesi gibi faktörlerden etkilenen sabit alt yapı üretimi bu sistem sayesinde standardize edilmiş ve insan hatası olasılığı ortadan kaldırıldı. Bilgisayar tasarımı ile yapılan işlemler hekim ve teknisyen arasındaki koordineyi kaldıracak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.