BAŞKAN BEKİR ALTAN: “BİZ BUGÜN SEÇİMİ KAZANDIĞIMIZI GÖSTERDİK”

bekir altan7
Ak Parti Payas Seçim Bürosu açılışı için binlerce araç toplandı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan geçtiğimiz günlerde seçimin önceden nasıl kazanılacağı hakkında bir konuşma yapmıştı. Binleri arkasından sürükleyen Payas’ın Mimarı Bekir Altan seçimi şimdiden nasıl kazandığını herkese ispatladı.
Seçim bürosu önündeki kalabalık “Bekir Altan nerede biz oradayız” sloganları attı. Başkan Altan “Muhterem hemşehrilerim her zaman sizi çok sevdiğimi dile getirdim. Ben sizleri Allah rızası için seviyorum. Seçimde sandıkları patlatacağız. Hep dua ediyorum; Allah’ım imkân ver de hizmet edebileyim, imkân ver de bu milletin hizmetkârı olabileyim diye” dedikten sonra kalabalık “Kıskananlar çatlasın” sloganı attı.
Başkan Bekir Altan da “kıskanan kaldı mı ki?” karşılığını verdi. Daha sonra Başkan Altan “4000’e yakın araç ile gövde gösterisi yaptınız. 4000 araçla Payas’ı çökerttiniz. Hepinize yürekten teşekkür ederim. İyi dileklerimize ve dualarımıza eşlik etmek için Milletvekilimiz Hacı Bayram Bey de yanımızda. Hacı Bayram Bey’e de hoş geldiniz diyorum” dedikten sonra Hacı Bayram Türkoğlu söz aldı. Türkoğlu “Hemşehrilerim hepinize bu ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun. Bu güzel kente çok güzel bir başkan yakışır değil mi? O da Bekir Altan. Bekir Altan milletimize, memleketimize hayırlı olsun. İnşallah onun 4. dönemi olacak” dedi. Sonrasında “Payas’ın Mimarı Bekir Altan” sloganları atıldı.
Kalabalığın içinden Başkan Altan’ın konuşma yaptığı tıra çıkan bir Bekir Altan hayranı, Başkan Altan’a nazar boncuğu taktı.
Başkan Altan “Bu insanlar yıllardır hastane istiyorlardı. Payas’a hastane yapılacaksa onu biz yaparız dedik ve Allah’ın izniyle yapılacak. Sadece kaymakamın gelmesiyle ilçe olunuyor mu? Hayır. İlk defa 80 yıldır Payas’ta dişli dişliyi tuttu. Payas ilçe oldu. İnşallah hizmetler bundan sonra sağanak gibi yağacak. Biz yıllardan beri Payas’a TOKİ gelsin diye koşturuyorduk. Artık Payas Belediyesi ile TOKİ birlikte iş yapmaya başlayacak. Duymayan kimse kalmasın. Herkesi ev sahibi yapacağız. Bunun için herkesi belediyeye bekliyoruz. Ev sahibi olmak isteyenler belediyeye gelerek şimdiden kayıtlarını yaptırsınlar” dedi. Muhteşem kalabalık “Vur vur inlesin…” sloganı atarken Başkan Altan sloganı keserek ‘vurmak yok’ dedi. Başkan Altan “Kazanan biz olduğumuz için herkesi kucaklayacağız. Seçimi şimdiden kazandık. Sayenizde bunu herkese ispatladık bugün.
Payas dişlisini tutturduk. Hükümet dişlisini de tutturduk. Şimdi bir tane daha dişli var. O da büyükşehir dişlisi. Büyükşehiri de almamız lazım” dedi ve konuşmasının devamında “Lafla peynir gemisi yürümez. Biz hizmetlerimizle, projelerimizle konuşuyoruz. Bir bakın başkaları konuşabiliyor mu? Onlar konuşamazlar, arkamızdan çamur atmaya çalışırlar. Artık bir ayımız kaldı. Bu süreyi çok iyi değerlendireceğiz. Son bir ayımızda girmedik ev, toplanmadık oy bırakmayacağız. Biz 30 Mart seçiminde Türkiye rekoru kıracağız. Hepinize katılımlarınızdan ötürü en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki İçerikSadullah Ergin, Arsuz köylerinde Başkan gibi karşılandı
Sonraki İçerikTEDAŞ ekipleri Gülcihan’da keşif yaptı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.