Besime Organizasyon fark yaratıyor, iz bırakıyor

besime organizasyonn (1)
İskenderun’da yaklaşık 16 yıldır başarılı bir şekilde hizmetlerini sürdüren Besime Organizasyon, adından övgüyle söz ettiriyor. Kentimizde düzenlenen aktivitelerdeki organizasyon açığını kapatarak, İskenderun’a bu anlamda farklılık ve güzellik katan Besime Organizasyon, aynı zamanda kaliteyi de getirdi. Besime Organizasyon’u İskenderun’a kazandıran Besime Kireççi, yoğun çaba, gayret gösterdiği bu sektöre yıllarını verdi. Yaptığı işin hakkını veren Kireççi, İskenderun’da bu organizasyon şirketinin istenilen hizmet seviyesine gelmesi için İstanbul’da 2-3 üç yıl altyapı çalışmasında bulundu.
Kendini bu işe adayan başarılı iş kadını Besime Kireççi, şimdi 18 yıldır verdiği kaliteli hizmetin haklı gururunu yaşarken, organizasyon işlerinde ortaya koyduğu güzel işlerle de vatandaşlarımızın haklı takdirini kazanıyor. Yaklaşık olarak 150 kişiye iş imkanı sunan Besime Organizasyon’un ‘Mükemmel davetlerin Kusursuz Tamamlayıcısı’ şeklindeki sloganı da oldukça anlamlı ve etkileyici…
Kireççi’nin organizasyon hizmetlerindeki kusursuz hizmetleri, kentteki işyerlerinin de kalite anlamında kendilerini yenilemelerine vesile oldu.
besime organizasyonn (2)
YAPACAĞIZIN ORGANİZASYONLARDA SİZİ MİSAFİR GİBİ AĞIRLAYALIM
İskenderun’da eksikliğini hissettiği için bu sektöre el attığını kaydeden başarılı iş kadını Besime Kireççi, “Hizmet sektörü geniş bir yelpazedir. Özel davetler, düğünler, törenler v.s.
Biz tüm mekânlarda en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmadan organizasyon yaparız. Kısacası tarlada dahi işimizi yaparız” İskenderun’un ilerlemesi kalkınması, kentimizin güzelliklerini ön plana çıkarmak için biz üzerimize düşen tüm görevleri Besime Organizasyon olarak yerine getiriyoruz. İskenderun’da hizmetin kalitesinin daha da artması lazım!” diye konuştu.
İskenderun’da protokol törenlerde protokol çadırlarının dışarıdan geldiğini kaydeden, Kireççi, Biz Besime Organizasyon olarak bu işi yapıyoruz. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Hizmet yelpazemizi ne kadar geniş tutarsak kazanan biz oluruz” ifadelerini kullandı.

BESİME ORGANİZASYON İSKENDERUN İÇİN BİR ŞANS
Organizasyonlardaki başarının tesadüflerle değil bilinçli bir çalışma ile elde edildiğinden yola çıkarak müşterilerimizin beklentilerini ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek, doğru frekansı yakalayarak yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak her zaman hedefimiz olmuştur” diyen Besime Kireççi, “ Başarı ile tamamlanmış organizasyonlarımızın temelinde hiç şüphesiz başarılı bir yönetim ve ekip çalışması yatmaktadır. Bu temeli koruyarak gün geçtikçe daha geniş servis yelpazesi ile müşterilerimize hizmet vermeğe devam edeceğiz.
Organizasyonlardaki güzellikler ayrıntılarda saklıdır. Bırakın ayrıntılarla biz ilgilenelim. Kendi organizasyonunuzda sizleri misafir edip bizler ev sahipliğini üstlenelim. Sihirli ellerimizle ayrıntılara hayal gücümüzü katıp yıllarca dillerden düşmeyecek muhteşem organizasyonlara imza atalım, siz sadece kutlama tebrikleri alarak, bu gününüzde size Besime Organizasyon ayrıcalığını yaşatalım” dedi.
besime organizasyonn (3)
HİZMET YELPAZESİ OLDUKÇA GENİŞ
Hizmette sınır tanımadıklarını ifade eden Kireççi, “Düğün nişan sünnet organizasyonlarımızın yanı sıra kurum, kuruluş ve firmalara ait programlar, açılış, fuar dekorasyonu, şirket toplantıları, bayi toplantıları, konferans, seminer, kişiye ve firmalara özel hediye tasarımları, organizasyon malzemeleri kiralama hizmeti ve kır bahçesi davetleri gibi hizmetleri de vererek sektördeki önemli yerimizi, yenilik ve kusursuz hizmet anlayışı ile korumaktayız. Ayrıca Kareografili gösteri şovlar (Kına Gecesi Merasimi) özel kutlama şovları, evlenme teklifleri gibi farklı çalışmalara da imza atıyoruz. Müşterilerimiz ilk geldiklerinde öncelikle ihtiyaçları olan hizmetle ilgili düşünceleri ve beklentilerini dinliyoruz. Bu beklentilere kendi deneyimlerimizi de katarak istenilen boyuttaki hizmet için hemen projelerimizi planlıyoruz. Hazırlamış olduğumuz projelerimizi çok dinamik bir ekiple hayata geçirip bu özel günü unutulmaz kılıyoruz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.