Sadullah Ergin ‘PAŞA’lar gibi ağırlandı!

bakan paşa karaca (4)
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, sürekli İskenderun’a gelerek sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Ergin, geçtiğimiz hafta sonu geldiği İskenderun’da kentimizin tanınmış ve başarılı işadamlarından Paşa Karaca’nın konuğu oldu.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, beraberinde AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ve parti ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret kent adına önemli mesajlar verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren iş adamı Paşa Karaca, Ergin’e Milletvekilliği ve Adalet Bakanlığı döneminde kazandırdıkları ve yapmış olduğu hizmetler adına teşekkür etti. İskenderun’un ve Hatay Büyükşehir’in iktidarla bütünleşmesi gerektiğine dikkati çeken Karaca, “Eski Bakanımız Sayın Sadullah Ergin’in aday olması bizler için son derece büyük bir şanstır. Onun siyasette ve bakanlığı döneminde yapmış olduğu başarılı çalışmaları gördük. Ve kendisiyle gurur duyduk. Ben inanıyorum ki; Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Hatay’ı ve kentimiz İskenderun’u hizmetlerle donatacak. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
pasa
Göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı iş adamı Paşa Karaca’ya teşekkür eden AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, önemli konulara temas etti.
AK Parti’nin diğerleri gibi laf değil, hizmet ürettiğini dile getiren Ergin, yapacakları hizmetleri, şimdiye kadar yaptıkları adına teminat gösterdi. Hatay coğrafyasının turizmiyle, dağıyla, deniziyle bulunmaz bir nimet olduğunu kaydeden Ergin, “Fakat bu güne kadar, biz dağa baktık, dağ bize baktı. Biz denize baktık, deniz bize baktı. Somut hizmetler adına hiçbir şey yapılmadı. Allah’ın izniyle seçimi kazandığımızda insanları dağla, denizle buluşturacağız. Dağın tepesine yapacağımız sosyal tesis ve oraya uzanan teleferik hattı kuracağız. Denizden istifade edilebilecek tüm hizmetleri getireceğiz. Bununla yetinmeyip, İskenderun’a tershane, Kruvaziyer Liman, Arsuz’a Baraj yapacağız. Böylelikle İskenderun’u daha yaşanabilir, elimizdeki potansiyeli kullanıp cazibe merkezi yapacağız. İşte tüm bunları yapmamız için bize 30 Mart’ta yetki vermeniz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Ziyarete işadamları Recep Atakaş, İlyas Keleş, Cem Ayakkabıcılık sahibi Cem Yusuf Güler, Mimar Müfit Tennioğlu, İşadamı Paşa Karaca’nın oğulları İbrahim ve Murat Karaca ile İskenderun’un sevilen esnafları katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.