İTSO, Vali yardımcıları ve Kaymakamlar toplantısına ev sahipliği yaptı

secim vali
Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) salonunda; vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile toplantı yaptı. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Vali Lekesiz’i kapıda karşılayarak, böyle bir toplantıya ev sahi olmaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti.
Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “İlimiz ve ilçelerin sorunlarının ele alındığı toplantıdayız. Toplantının hayırlı geçmesini temenni ediyorum” dedi.
Ardından söz alan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ise, “Her ay bir ilçemizde vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız ile bir araya gelerek il ve ilçelerin, başta güvenlik olmak üzere turizm, tarım eğitim, sağlık ve hayatın akışında olan her hususunu, bu toplantıların da çok faydalarını görüyoruz. Biz inanıyoruz ki, bir devletin renkliliği, itibarı vatandaşına hizmet ettiği ölçüde artar. Burada takım ruhu ile çalışmanın önemine vurgu yapmak istiyorum. Bu nedenle vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız da görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bu çalışmalara ve güzelliklerin ortaya çıkmasına vesile olan tüm Hatay halkına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İskenderun’daki toplantımızda aynı konuların yanı sıra yaklaşan yerel seçimleri de yapılması gereken hususlar da ele alınacaktır” dedi. Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz’in açıklama yapmasının ardından toplantının diğer kısmı ise basına kapalı olarak yapıldı.
secim vali1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.