İskenderun Gençlik Merkezi büyülüyor!

vali genclik1
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İskenderun’da yapımı devam eden Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’dan ve yüklenici firmanın temsilcilerinden bilgi aldı.
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’in de bulunduğu incelemeler sonrasında bir değerlendirme yapan Vali Lekesiz, Gençlik Merkezi’nin bitmesiyle beraber İskenderunlu gençlerimizin sportif ve sosyal faaliyetlerini daha rahat bir ortamda yapabileceklerini kaydederek, “Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin hobilerine zaman ayırmaları ve spora yönelmeleri açısından merkez büyük önem taşıyor” dedi.
Gençlik Merkezi’nde; sinema ve tiyatro salonu, 2 adet açık tenis sahası, folklor salonu, müzik işçiliği, satranç başta olmak üzere zeka oyunları salonu, plastik sanatlar ve el sanatları salonları, meslek edindirme kursları, kütüphane, hem spor hem de gösteri sanatlarının sunumuna yönelik çok amaçlı salon yer alacak.
Toplam 4 dönüm alan üzerinde kurulan ve kullanım alanı 2 bin 200 metrekare olan 2 katlı Gençlik Merkezi’nin önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanıyor.
vali genclik5

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.