Bülent Özer; “AK Parti İskenderun’da tarih yazacak”

sariseki bülent2
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı ve Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, AK Parti’nin 30 Mart’ta tarih yazacağını belirtti.
Başkan Özer, Sarıseki’de düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada beldelerde AK Parti oylarının tavan yapacağını belirterek, rekor bir oyla sandıktan çıkacaklarını söyledi.

‘BELDELERDEN REKOR OY ÇIKACAK’
Partisinin kendisine verdiği her görevi en iyi şekilde yapacağını belirten Başkan Özer, “İskenderun Adayımız Seyfi Dingil’i, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sadullah Ergin’i canı gönülden destekliyoruz. 30 Mart’ta başta Büyükşehir olmak üzere İskenderun’da da hizmet belediyeciliğini getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin bu desteği sürdüğü müddetçe bizler tarih yazmaya devam edeceğiz ”dedi.
Halkın yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratları çerçevesinde sık sık konuşması kesilen Özer konuşmasının devamında, “Sevgili hemşerilerim bu seçim Hatay’ımız ve İskenderun’umuz için çok büyük önem arz ediyor. Bu seçimde ya İskenderun geriye gitmeye devam edecek, ya da çağ atlayacak. Bizler göreve geldiğimizde beldelere de eşit hizmet gidecek. Sizlerin her türlü konuda yanınızdayız” şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantıya İskenderun Belediye meclis üyesi adayları Ahmet Sarı, Musa Saraçoğlu, Musa Bayırlı, Erdal Bönceoğlu ve belde halkı katıldı.

Önceki İçerikKaymakam Hasan Özyiğit; ‘Anneler toplumun temel taşıdır’
Sonraki İçerikAbdülkerim Güven; ‘AK Partili bir belediye için el ele verelim’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.