Seyfi Dingil; “Gelin İskenderun’u birlikte yönetelim’

seyfi geziyor
Gittiği her yerde halkın sevgisiyle karşılanan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun halkına seslenerek, “Gelin İskenderun’u birlikte yöneltim” dedi.
Seyfi Dingil, çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden İskenderun’un her köşesini geziyor, ziyaret ediyor, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunuyor.
İskenderun’a yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler de veren Seyfi Dingil, “Eğer geleceğe birlikte yürümek istiyorsak, eğer gelecekte çocuklarımızın, gençlerimizin yaşayacağı modern bir kent hayal ediyorsak, bunları gerçekleştirecek vizyoner bir belediye yönetiminin İskenderun’da işbaşına gelmesi gerekmektedir” dedi.
Seyfi Dingil, ”Biz İskenderun’a inanıyoruz. Göreve geldiğimizde yapacağımız işlerin başında İskenderun’un hakkını sonuna kadar savunacağız. Sorun üreten değil, çözüm üreten bir belediyecilik yapacağız. Her kese her kesime eşit adaletli olacağıma, İskenderun sevdasından asla vazgeçmeyeceğime, İskenderun’u Türkiye’nin en güzel 5 ilçesi arasına sokacağımıza söz veriyorum” şeklinde konuştu. Vatandaşlar ise Seyfi Dingil’i yıllardır tanıdıklarını belirterek Seyfi Dingil’in başkan seçilmesi halinde bir çok faydalı işe imza atacağını söylediler.
seyfi geziyor3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.