Yusuf Civelek TMMOB’a bağlı odaları ziyaret etti

civelek meslek

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı (TMMOB) odaları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı program kapsamında, İskenderun Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği ziyaret edildi. Konukları, Mimarlar Odası İskenderun Temsilcisi Koray Tanın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yeni imar planının yapıldığını, kentsel dönüşümün halkı mağdur etmeden yapılacağını anlatan Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Churcill’in ‘Binaları biz şekillendiririz, binalar bizi şekillendirir’ sözüne dikkat çekerek, “Kentleri biz şekillendiririz, kentler geleceğimizi şekillendirir. Geleceğimizi doğru şekillendirmek elimizde” dedi.

Ziyaret programı, İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası ile sürdü. İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Emin Havlioğlu, beş yılda güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, Başkan’a başarı diledi. Halkın dinlenebileceği, nefes alacağı yeşil alanların arttırıldığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımız en çok eski bit pazarı yerinde yaptığımız Sosyal tesis ve park alanından dolayı çok memnun” diye konuştu.

Kentsel dönüşümün su kadar önemli olduğunu, birbuçuk yıldır çalışmanın sürdüğünü belirten Başkan, “Kentsel dönüşüm buranın coğrafyasına uygun yapılacak. Belediye olarak biz yapacağız” dedi. İskenderun Makine Mühendisleri Odasına yapılan ziyarette, konukları Oda Başkanı Ayhan Karan ve yönetim kurulu karşıladı.

İskenderun’da yapılan çalışmaların Kent konseyinde alınan kararların sonuçları olduğuna dikkat çeken Oda Başkanı Ayhan Karan, “Önce imar planı dedik, yapıldı, altyapı dedik, Başkan riske girdi altyapıyı yapmaya başladı. Cesur bir hareketti” dedi.

Oda olarak İskenderun Belediyesi ile birebir çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Ayhan Karan, asansör kontrolleri konusunda önce insan ve insanın güvenliği bilinciyle hareket edildiğini ifade etti. Çalışmalarda odanın görüşlerinin alındığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu memleket hepimizin. Ne kadar çağdaş ülke olursak o kadar rahat yaşarız” diye konuştu. Program kapsamında, İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Başkan Vekili Bülent Bozdoğan, başarılar diledi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ziyaret programı sırasında, esnaf ve vatandaşlarla da selamlaştı ve hatırlarını sordu.

Önceki İçerikTHY’nin CIP Salonu Hatay Havalimanı’nda Hizmete Girdi
Sonraki İçerikİbrahim Gül; ‘İskederun’u hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.