Yusuf Civelek açıkladı; “Şehit Pamir Caddesi trafiğe kapatılacak”

borsa civelek

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek,  mesleki kuruluşları ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve beraberindekiler, İskenderun Ticaret Borsası’na da ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek’e çiçek takdim eden İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, “Sayın Başkanım hoşgeldiniz. Sizi ağırlamaktan mutluyuz” dedi.

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’nun güzel aktiviteler yaptığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Büyük titizlikle çalışıyorsunuz. Sosyal aktiviteniz, okullara yardımlarınız güzel. Gönlünüze sağlık” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkın mutluluğunun önemli olduğunu kaydetti.

Ulaşım planı yapıldığını, yeni ulaşım planında bazı caddelerin trafiğe kapatılacağını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Mesela Şehit Pamir caddesi trafiğe kapatılacak, tramvay geçecek.  Çağdaş şehircilikte kentler yayalar içindir” dedi.

Sosyal tesisleri belediyenin çalıştırmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, Şehit Pamir caddesinin trafiğe kapatılarak, yayalara açılmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Radikal çözüm. Çok mutlu oldum bundan. Çok güzel proje” diye konuştu.

Ziyaret programı, İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ile sürdü. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in unutulmayacak hizmetler yaptığını belirten İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, şöyle konuştu: “Gerçekten unutulmayacak hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmeti İskenderunlular kesinlikle unutmaz, unutmayacak da. Bizler bu konuda çok rahatız. Başkanımızı yıllardır tanırız, kişiliğini, dürüstlüğünü biliyoruz. Çok güzel şeyler yaptı, sahil olsun, altyapı olsun. İskenderun seksen yıl su konusunda rahat. Çıkan o eski içmesuyu şebeke borularını gördükten sonra o musluktan nasıl su içmiş, nasıl kullanmışız dedim.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.