H&M PALLADIUM ANTAKYA’YA GELİYOR

Moda ve kaliteyi en iyi fiyatla moda severlere sunan H&M, Türkiye’deki büyümesine yeni iller ekleyerek hızla devam ediyor. Dünyanın en büyük, öncü moda markası H&M, Hennes and Mauritz AB, şimdi de Antakya Palladium AVM’de muhteşem bir mağaza açıyor. 20 Şubat Perşembe günü saat 12:00’de kapılarını açacak olan H&M, modaseverler için açılış gününe özel sürprizlerle büyük bir moda şöleni sunmaya hazırlanıyor.

8014_LB_W_14

H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner Antakya mağaza açılışı ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle açıkladı: “Türkiye’deki büyümemize Antakya’yı da ekleyerek devam ettiğimiz için çok mutluyuz. Antakya güçlü alım gücü ve modaya ilgisiyle dikkatimizi çeken, yer almaktan büyük heyecan duyduğumuz bir il. Yalnız Antakya değil, civar illerden de markamıza yönelik büyük bir ilgi ve bekleyiş olduğunu biliyoruz. En yeni mağazamızı Antakya’da açıp buradaki moda severlere en son moda ürünler sunarak çok özel bir alışveriş deneyimi yaşatacağız. Tüm Antakya’lıları büyük açılışımıza bekliyoruz.”

H&M Antakya Palladium mağazası, 2.500 m2 alanda kurulu ve haftanın yedi günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek. Dünya genelinde satılan en son moda ürünlerinin yer aldığı mağazada; Kadın-Erkek-Divided, ve Çocuk bölümleri yer alacak. 20 Şubat Perşembe 12:00’de başlayacak olan açılışta sıraya giren ilk 100 kişiye 20 TL indirim çeki sunulacak.Ayrıca açılış gününe özel; kadın bluzlar 10 TL, kadın trikolar 25 TL, erkek gömlek pantolon ve ayakkabıları 30 TL, çocuk pantolonları ise 15 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

H&M’in Türkiye’de 20 mağazası ve yaklaşık 950 çalışanı bulunuyor. Türkiye pazarına henüz üç yıl önce giriş yapan marka, İstanbul’da açtığı ilk mağaza’dan bu yana ülke genelinde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Pek çok farklı zevke, yaşa ve moda anlayışına hitap eden H&M, kadın, erkek ve çocuk ürünleri ile bir ailenin, herkesin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak son moda ürünleri en iyi fiyatla modaseverlere sunuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.