İbrahim Gül; “İskenderun Belediyesi son 5 yılda basiretsiz kalmıştır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve parti ilçe yönetimi Ortodoks Kilisesine ziyarette bulundu. İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur ve İskenderun Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve yönetimini kapıda karşıladılar.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur, İbrahim Gül’ün pırıl pırıl bir insan olduğuna vurgu yaptı. Teymun, “Hizmete talip çok değerli adaylarımız var. Bu konuda yoğun bir çalışma içerisindeler. MHP’nin çok öteden beri tanıdığımız, sevdiğimiz, kardeşimiz pırıl pırıl bir insan olan Sayın İbrahim Gül ve ekibi bugün bizimle beraber. Ben bu konuda ki mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü hakikaten İbrahim Bey her konuda bizim cemaatimizin sevdiği bir şahsiyet. Her şekilde bir vesile ile bizlerle birlikte olmuştur. Üzüntümüzü, sevincimizi bizlerle paylaşmıştır. Bu vesileyle cemaatim ve vakıf yönetimim adına kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

‘PROJELERİMİZ VAR’

Teymur’un sona eren konuşmalarının ardından söylenecek pek fazla söze gerek kalmadığını ifade eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, kısa bir hikâye anlatarak Teymur’un söylenmesi gereken bütün sözleri sarf ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi mevcut yönetiminin son 5 yıl içinde basiretsiz kaldığına dikkat çeken Gül; “Görüyoruz ki belediye kendi yönetiminin kendi sorumluluklarının farkında değil. İskenderun Belediyesi son 5 yıl içerisinde basiretsiz kalmıştır. Vatandaşlarımız bizlere sürekli olarak İskenderun Belediyesi’nden şikâyetlerini dile getiriyorlar. Bizler kimseler gibi söz vermiyoruz. Elbette bizim de projelerimiz var ama bizim projelerimiz altından kalkabileceğimiz, vatandaşlara verdiğimiz sözleri yerine getirebilecek projeler. Bu anlayış ile İskenderun Belediye Başkanlığına talibim. Takdir sizlerin” dedi.

Sona eren konuşmaların ardından sohbet ortamında karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.