‘Yüreğimiz haksızlığa dayanmıyor’

ali ismail

 

Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz, “Bugün burada faillerin yakalanması bir umut gördük, devamı da gelecek ve diğer hepsi de yargılanacaktır. İnşallah onlar da cezalarını çeker” dedi.

Korkmaz, duruşma sonrası adliye çıkışında yaptığı açıklamada, davanın Kayseri’ye getirildiğini ve Kayseri’de gerçeklerin görüldüğünü söyledi.

Aileyi sahiplenenlerin, unutmayan ve yanlarında duranların kendini gösterdiğini ifade eden Korkmaz, “Avukatlar görevlerini yüzde yüz yerine getirmiştir. Bizi savunan avukatların içlerinde insanlık hissi ve iyilik vardı, Yürekleri haksızlığa dayanmıyor onun için buradaydılar. Bizim yanımızda olan herkes onun için buradaydı, hepsine teşekkür ediyorum. Bugün burada katillerin yakalanması bir umut gördük, devamı da gelecek ve diğer hepsi de yargılanacaktır. İnşallah onlar da cezalarını çeker” diye konuştu.

Anne Emel Korkmaz da “Elbet bir gün katillerden hesap soracağız. Ali İsmail’e öyle bir hesap verecekler ki, ben buna inanıyorum. Herkese yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Ailenin avukatlarından Ayhan Erdoğan, Ali İsmail Korkmaz’ın ciddi bir duruşması olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Sanıkların gerçekten kurtulma ümidinin olmadığı, delillerin faillerin kendileri olduğu ve kasten adam öldürmeyle ilişkili de ciddi delillerin olduğu mahkemede ortaya çıktı. Hatta tutuksuz sanıkların tutuklanması gerektiği konusunda en azından savcılık makamında bir intiba doğdu. Bizim kanaatimiz: savunma olarak mutlaka ve mutlaka bu yargılamanın sonunda buradaki faillerin hüküm giyeceğidir”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.