Uğur Fırat; “Sadullah Bey gönül dostumuzdur”

kuyumcu ergin (1)

 
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yerel seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Esnaf oda başkanlarının da katıldığı ziyarette konuşan Ergin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanması durumunda hizmet verirken paydaşlarının sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının olacağını belirtti, katılımcılara teşekkür etti. Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla birlikte ortak akıl ürünü bir belediye ortaya koyacaklarını ifade eden Ergin, “Ortak projeler hazırlayarak icraat yapacağız. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Bu bizim sivil toplum örgütü ve meslek odalarına taahhüdümüzdür” dedi.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat da, kalp ve gönül dostu olarak tanımladığı Ergin’in, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak, başarılarını sürdüreceğine inandığını kaydetti.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, daha sonra kuyumcular çarşısını gezerek, esnafla sohbet etti, ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ dileğinde bulundu.

Ergin’e, çarşıya alış verişe gelen vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Şehit Pamir Caddesi’nin zaman zaman trafiğe kapandığı ziyaret esnasında vatandaşın ilgisi görülmeye değerdi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in onuruna yemek veren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Hatay’a yaptığı hizmetlerden ötürü ‘Yılın Bakanı’ olarak bir de plaket takdim etti.

Ergin’e, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Mehmet Öntürk ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil. ilçe başkanı İbrahim Yaran, meclis üyeleri, teşkilat yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları eşlik etti.

kuyumcu ergin (1) kuyumcu ergin (2) kuyumcu ergin (3) kuyumcu ergin

Önceki İçerikKuyumcular Odası ‘Yılın Bakanı’ seçtikleri Ergin’i plaketle onurlandırdı
Sonraki İçerikBU KADARINI BEKLEMİYORDUM!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.