Sadullah Ergin; “İskenderun’u şahlandıracağız”

bakan gezi (4)

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Ergin, geldiği İskenderun’da her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılandı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmaları kapsamında çok çalışıyor ve en ücra noktalara varıncaya kadar gidip halkla bütünleşiyor, göreve getirilmesi halinde yapılacak hizmetleri, projeleri anlatıyor, İskenderun halkının özlem duyduğu hizmet rüzgarlarının, AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in katkılarıyla yakında esmeye başlayacağını müjdeliyor.

‘ARTIK YÜZLER GÜLECEK’

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, dün ilk olarak Teysir Aile Çay Bahçesi’nde İskenderun’un tanınmış ailelerinden Hikmet Kanat’ın konuğu oldu. Fikri Kanat’ın da katıldığı kahvaltılı programda konuşan Ergin,”Bakanlığım döneminde Ankara’da elde ettiğim bilgi birikimini Hatay’ın kalkınmasında kullanacağım. Böylece herkesin yüzü gülecek. Sizlerin de desteğini bekliyorum” diyerek, teşekkür etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve ilçe başkanı İbrahim Yaran’ın da eşlik ettiği ziyaret programında Ergin daha sonra, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’i dernekte Başkan Fevzi Mercanoğlu ile şehit ve gazi aileleri karşıladı.

Mercanoğlu’na bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Ergin, ‘Her zaman yanınızdayız” ifadesini kullandı.

Ergin daha sonra Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Derneğin ihtiyaçlarına göre bir hizmet haritası belirleyeceklerini vurgulayan Ergin, “Emekli büyüklerimizin başımızın üzerinde yeri var” dedi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, gün içerisinde İskenderun Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret ederek, Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve Kilise Papazı Dimitri Yıldırım’la bir araya geldi. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Ergin, “Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz, bozdurmayız. Bizler göreve geldiğimizde kimseyi ayırt etmeden, herkese, her kesime eşit hizmet gidecek” dedi.

Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler bu memlekette her zaman huzur içerisinde yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz. Sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda can-ı gönülden başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikDoğan Keleş’in acı günü!
Sonraki İçerikKuyumcular Odası ‘Yılın Bakanı’ seçtikleri Ergin’i plaketle onurlandırdı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.