Payas’ta İşkur’dan 105 kişilik istihdam

iskur

Payas’ta İşkur 105 kişiyi çeşitli işlere alım yaparak istihdam sağladı. Payas Kaymakamlığına 320 kişinin iş başvurusunda bulunduğunu belirten Kaymakam İrfan Demiröz, İşkur Müdürlüğü ile Payas’ta 105 kişinin okul, cami, devlet kurumlarına 8’er aylık personel olarak işe başlayacağını müjdeledi. Selim Şahin Konferans Salonunda yapılan toplantıda cep telefonlarına işe başlayacaklarını öğrenen 105 kişinin hangi kurumlarda görevlendirildikleri tek tek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozkurt ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ferhat Bilici tarafından açıklandı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Demiröz, İşkurdan yapılan bu istihdamın insanlarımızın iş istihdamı için çok iyi olduğunu ancak yetersiz olduğuna dikkat çekerek, “Gönül isterdi ki iş başvurusunda bulunan işe ihtiyacı olan herkes iş sahibi olsun. Ancak şuanda 105 kişilik bir kontenjanla Payas’ta çeşitli kurum ve kuruluşlara iş istihdamı sağlandı. İşlerin tercihi ise işe gidecek olan vatandaşımızın ikamet ettiği adrese en yakın olanları belirlemeye çalıştık” dedi.

Şükür etmenin ve çalışmanın önemine vurgu yapan Kaymakam Demiröz, vatandaşlarımızın asla işlerini küçümsememesi gerektiğin ve hayatta asla mücadelelerini bırakmaması gerektiğini söyledi. Demiröz, yapılan istihdamla iş bulan 105 kişiye işlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve vatandaşlara işlerinde başarılar diledi.

Önceki İçerikHatay’da yanan ağaçların yerine toplam 60 bin fidan dikildi
Sonraki İçerikTektaş yüzüğünüz PrimeMall’dan!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.