Payas Belediyespor Voleybol takımı lideri devirdi!

payas lider

Payas Belediyespor 1975 Voleybol Takımı, evinde Gaziantep Şahinbey Belediye’yi konuk etti. Maçı seyretmeye Voleybol Federasyonu AS Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Merkez Hakem Kurulu Başkanı (MHK) Ümit Sokullu ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da geldi.

Maça hızlı başlayan Payas Belediyespor 1975 takımı ilk seti seyircisinin de desteğiyle alarak rakibine üstünlük kurdu. Fakat ikinci seti kaybeden Payas ekibi diğer setlerde disiplini elden bırakmayarak, yeniden üstünlük kurdu. Payas ekibi son iki seti kazanarak lig liderini 3-1 mağlup etti ve 5. sıraya yükseldi.

Maç sırasında Voleybol Federasyonu yöneticileri, Başkan Altan ve Payas Belediyespor 1975 Kulübü Başkanı Mehmet Ay maça gelemeyen engelli bir vatandaşa hediye edilmek üzere Payas Belediyespor 1975 Voleybol Takımı forması imzaladılar.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Takımımızı ve seyircimizi yürekten kutluyorum. Seyirci desteği müthişti. Ayrıca federasyon yöneticilerini Payas’ta ağırlamaktan çok mutluyum. Sporcularımıza ve yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Umarım bu disiplini elden bırakmazlar. Evimizde ligin en üstündeki takımı 3-1 mağlup etik. Bu da disiplinli çalışmayla başarılıyor. Galibiyette seyircisinden sporcusuna kadar emeğine geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Önceki İçerikSelda Bilgin Dalyan; “Hiçbir risk faktörü olmadan kansere yakalanabilirsiniz”
Sonraki İçerikKimyon KESK üyeleriyle bir araya geldi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.