HOMEND ANTAKYA BELEDİYE ŞANSSIZLIĞIN BELİNİ KIRDI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor, hafta sonu evinde konuk ettiği Ceyhan Belediyespor’u 64-59 mağlup etti.
Son haftalardaki şanssızlığının belini kırarak 3 hafta sonra kazanan ve ligdeki 8. galibiyetini alan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor’da Yvonne Turner 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Aneika Henry 14 sayı, 15 ribaund, 3 top çalma ve Gintare Petronyte 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin mimarı oldular.

Ligdeki 12. yenilgisini alan Ceyhan Belediyespor’da ise D’Andre Moss 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Asena Yalçın 11 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Ziomora Morrison 11 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma üretti.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor, Ceyhan Belediye karşısında elde ettiği galibiyetle birlikte ligde topladığı 27 puanla 7.sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Homend Antakya Belediyesi’nin Başantrenörü Aydın Uğuz, Ceyhan Belediyespor’u 64-59 yendikleri maça ilişkin, “Son üç maçtır savunma yapıp kaybediyorduk. Aldığımız bu galibiyet moral açısından oyuncularımız için iyi oldu. Canla, başla mücadele eden oyuncularımı yürekten kutluyorum.” dedi.

Ceyhan Belediyespor Başantrenörü Atilla Keskin ise sakat oyuncularını maça dahil edemediklerinden olumsuz sonuçlar aldıklarını dile getirdi. Güzel bir oyun sergilediklerini fakat kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Keskin, şöyle devam etti: ” Homend Antakya Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Maçta bir oyuncumuzun sakatlanması takımın oyununu olumsuz yönde etkiledi. Kaybettiğimiz için üzgünüz.
Temsilcimiz bir sonraki maçını 8 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Orduspor ile oynayacak. Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.