Yusuf Civelek; “Beldelere eşit ve adil bir anlayışla hizmet götüreceğiz”

civelek denizciler2

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Denizciler beldesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in ziyaret programına, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Cumhuriyet Halk Partisi Denizciler Belde Teşkilatı Başkanı Mehmet Kocaman ve partililer de eşlik etti.

27 Nolu Denizciler Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’a bağlanan Denizciler’e ve diğer beldelere eşit ve adil bir anlayışla hizmet götüreceğiz. İskenderun’da olduğu gibi, öncelikle buranın da altyapı sorununu çözeceğiz. Çağdaş bir kent ancak altyapısıyla mümkündür. İskenderun’da bunu başardık. Şimdi sıra Denizciler’de ve diğer beldelerimizde” dedi.

civelek denizciler3

Ziyarete katılan sakinler, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in İskenderun’da yaptığı içmesuyu şebeke çalışmasıyla, halk için önemli bir hizmeti gerçekleştirdiğini, bunun sözde kalmadığını belirttiler. Cumhuriyet Halk Partisi Denizciler Belde Teşkilatı Başkanı Mehmet Kocaman, ziyarete ev sahipliği yapan 27 Nolu Denizciler Taşıyıcılar Kooperatifi’ne Türk Bayrağı hediye etti. Başkan Mehmet Kocaman, Türk Bayrağını Kooperatif Başkanı Ayhan Dağdeviren’e teslim etti.

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Denizciler Beldesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve halkla selamlaşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Milliyetçi Hareket Partisi ve Muhtar Adaylarının seçim bürosunu da ziyaret etti. Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, belde ziyaretinde, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan’la da karşılaşarak, selamlaştı.

Esnaf gezisinden sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Denizciler Belde Teşkilatı da ziyaret edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.